Extravagant Recenzije: Bobbi Brown kozmetika

Extravagant Recenzije: Bobbi Brown kozmetika

Stjecajem okolnosti i nekih nesretnih proljetnih virusa, Bobbi Brown kozmetiku isprobale smo u malo krnjem sastavu - dvije od tri, prosjek je još uvijek zadovoljavajući, a s Bobbi Brown kozmetikom već imamo neka (ugodna) iskustva pa odluka nije bila teška. 

To više što smo se prepustile vizažistici u sklopu promocije u Anabella Beauty Spotu na Koblerovom trgu...

undefined
undefined
undefined

ADRIANA
Kada dobiješ priliku da isprobaš sve divotice s Bobbi Brown potpisom, onda ne odbijaš, pogotovo ako je u cijeli doživljaj uključena Bobbi Brown vizažistica. Na promociju sam došla u vrlo nereprezentativnom izdanju, poprilčno ispijena. 

undefined

Koža lica mi je bila dehidrirana, pa smo odmah na početku upotrjebili Vitamine enriched face base kremu. Lice je odmah poprimilo svježiji izgled. Posebno sam zadovoljna bila puderom – Skin long wear weightless foundation koji je upravo takav kako mu ime govor – dugotrajan, a bez osjećaja težine. Dobro pokriva, a lice nema onaj iritantni sjaj koji mi vrlo često izbija. 

undefined

Još jedan proizvod koji me oduševio svakako je Bobbi Brown Art Stick – olovka vrlo bogate teksture koja se može koristiti kao ruž za usne, ali i kao rumenilo. Drugim rječima, ovo je uz maskaru sve što mi je potebno za dnevni make up ????. Olovka je kremasta, lako se nanosi i na obraze i na usne i definitivno mogu reći da se dogodila ljubav na prvi pogled. Odabrala sam roskastu nijansu, a iz Anabelle sam otišla kao nova. Još da sam imala i frizuru, gdje bi mi bio kraj...

undefined

MAJA
Jedna od najdražih beauty adresa u gradu svakako mi je parfumerija Anabella beauty spot koja se nalazi na Koblerovom trgu. Nedavno su ondje imali promociju kozmetike Bobbi Brown, a budući sam veliki fan branda naravno da nisam odbila poziv da isprobam novitete, te da me našminka njihova vizažistica. 

undefined

Kako sam već ranije navela, obožavam Bobbi Brown, koristim i njihovu dekorativnu i preparativnu kozmetiku, a ono što bih svakako izdvojila je tekućina za skidanje make upa. Uvijek sam imala problem kada sam morala skidati tešku sminku, pogotovo onu s očiju i obično bih u tim prilikama počupala većinu umjetnih trepavica. Od kada koristim Sooting cleansing oil by Bobbi Brown make up skidam u sekundi i doista ovaj proizvod preporučujem svima. 

undefined

Od noviteta koje sam isprobala svakako bih preporučila tekući ruž Crushed liquid lip, jer sam konačno pronašla savršenu nude nijansu koja nije ni preroza ni prenude, ako me razumijete. A veliko iznenađenje je rumenilo u ljubičasto-rozoj nijansi pale pink koji u sekundi skida umor s lica i daje mu nevjerovatnu svježinu.

undefined

Velika pohvala i za Bobbi Brown vizažisticu, našminkala me super prirodno što i je cilj, tako da se preporučam i za sljedeći puta kada bude u Rijeci.

Autor i foto: Extravagant