Ekskluzivno u Mueller parfumerijama

Ekskluzivno u Mueller parfumerijama "Pop Up Your Make Up" by Misslyn

Prekrasan novi look poznatog branda Missyln nudi sve ono što je potrebno za savršen make up svake žene, a ekskluzivno ga možete pronaći samo u Muller parfumerijama .

Zaštitno lice nove kolekcije "Pop Up Your Make Up" je prekrasan model i internacionalna blogerica Ebba Zingmark. U kolekciji možete pronaći nove bronzere  "Beach Please" koji će vam dati ljetni osjećaj, a prekrasna tekstura samog proizvoda koži daje prirodan brončani ten. Bitno za naglasiti jest da ovaj proizvod možete koristiti i za konturiranje lica što vam omogućuje višenamjensko korištenje.

 

undefined

undefined


Prekrasna rumenila "Treat Me Sweet Powder Blush" su savršen proizvod i "must-have" u torbici svake žene, jer osim prekrasnih paleta boja rumenila Misslyn nude vam punu pigmentaciju boje, te tako vašem licu daju prekrasan i svjež izgled te postojan make up cijeli dan.


undefined

undefined


Novi hit na tržištu vjerujemo u vrlo kratkom vremenu će postati novi strobing puder "Glow for it" čiji prekrasni biseri u prahu reflektiraju svijetlost i vašem licu u jednom potezi daju zdrav izgled, te tako lice u trenu izgleda svježe.  


undefined

undefined


San svake žene tijekom dana jest imati postojan make up cijeli dan stoga naša preporuka je  "Matte Fixing Spray" koji će vam osigurati make up na licu cijeli dan, a možete ga koristiti i kao osvježenje, jer je namijenjen kao i svi ostali proizvodi i za osjetljivu kožu.


undefined