Catrice vjenčani make up na Extravagant wedding gala

Catrice vjenčani make up na Extravagant wedding gala

Na velikom modnom eventu Extravagant wedding gala na kojem su najveća imena domaće modne scene predstavile svoje predivne vjenčanice, imali smo prilike upoznati se i s prekrasnim vjenčanim make up-om za koji su bile zaslužne Vesna Bonata, Barbara Kancilja i IBeauty team za Catrice.

Stavljajući naglasak na nude izgled, riječke su vizažistice prirodan izgled kombinirale uz nježnu paletu boja od puderaste do nježno peach blush, te tako savršeno naglasile ljepotu modela. Otkrile su nam da su ove sezone kod vjenčanog make up-u u trendu romantičan, pa čak i retro izgled s dozom profinjenosti. 

„Obzirom da je revija bila posvećena vjenčanicama, radila sam prigodni vjenčani make up. U skladu s romantičnim i raskošnim haljinama odlučila sam naglasiti oči sa Catrice Smokey paletom. Obrazi su bili usklađeni s ružem za usne u ružičastoj boji koja daje romantičan štih. Uvijek volim radit sa Catrice kozmetikom, jer mi se sviđa postojanost make up-a.“, veselo nam je otkrila vizažistica i vlasnica kozmetičkog studia Kancilja, Barbara Kancilja. 

undefined
undefined


Inače, Catrice je jedan od najpoznatijih brandova dekorativne kozmetike koji iz sezone u sezonu vjerno prati sve najpoznatije modne trendove, kombinirajući ih s najpoželjnijim bojama, te tako stvarajući make up kolekcije koje nas uvijek iznova oduševe.


undefined
undefined


„Predivne boje Catrice kolekcije, pogotovo sjenila zlatna i metalik, savršeno su se uklopila u Extravagant wedding gala priču. Vrlo kvalitetan make up, pogotovo ruževi za usne i highlaiter koji se predivno sjaji! Prezadovoljna sam novom Catrice kolekcijom.“, otkrila nam je vizažistica i vlasnica kozmetičkog studia Divus VS, Vesna Bonata. 


undefined undefined

„Modeli su prezentirali vjenčanice pa smo radile lagani vjenčani make up. Podloga je prozračna, jagodice naglašene highlighterom, lice isjenčano konturama, a kao rumenilo smo stavile breskvastu nijansu. Catriceovom paletom sjenila istaknuli smo oči i dali im mačkasti izgled, dodatno naglašen njihovom izvrsnom maskarom Glam&Doll. Točka na i je i savršeno apliciran eyeliner. Usne su u nježno ružičastoj nijansi Catrice, a kao završni touch na njih smo stavili sjajilo da look bude svečaniji.“, IBEAUTY TEAM by Iva Berišić (Katrin Šturm, Tena Cvitanović, Katarina Babić).

undefined

A, kakav vjenčani make up by Catrice za Extravagant wedding gala su odabrale naše riječke vizažistice, pogledajte u galeriji. 


undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedFotografije: Iva Znaor, Viviana Lokmer Šulina
Autor: Extravagant