Catrice LIMITIRANA KOLEKCIJA  'Palette promo'

Catrice LIMITIRANA KOLEKCIJA 'Palette promo'

FILTER IN A BOX PHOTO PERFECT FINISHING PALETA
4 različita mat kompaktna pudera osiguravaju glatku put spremnu za kamere!
Svaka od 4 boje ima svoju namjenu: plava hvata svjetlost, roza osigurava dašak svježine, žuta uravnotežuje tamnije površine i stvara topli svjetlosni efekt na licu, smeđa osigurava proljetni izgled. Sve boje je moguće koristiti individualno ili miješati prema potrebi. U paleti se nalazi i highlighter.
010 Camera Ready

undefined

MPC 79,90 kn
 

GALAXY IN A BOX HOLOGRAPHIC GLOW PALETA
Holo paleta highlightera nudi izvanredan sjaj!
U njoj dolaze 4 kompaktna highlightera u bijelim, rozim i breskvastim nijansama koji će naglasiti tvoje lice i tijelo. U paleti je i prozirni highlighter koji možeš koristiti kao podlogu za ostale. Tako će sjaj biti još intenzivniji. Prozirno sjajilo za lice kompletira paletu i omogućava dewy wet look effect.
 010 Out of Space

undefined

MPC 79,90 kn
 

LIP ARTIST PRO PALETA RUŽEVA
Prostor za miješanje, dvostruki aplikator i širok izbor nijansi čine ovu paletu ultimativnim oružjem za bezbrojne izglede. Crna, bijela, tri bazne nijanse kao i deset nijansi s svilenkasto-matiranom završetkom od nude do tamne boje mogu se miješati i uskladiti sa vašim željama. 
010 IndividuaLIP

undefined

MPC 79,90 kn

 
PROFESSIONAL ARTIST PALETA SJENILA ZA OČI 
16 dugotrajnih, visoko pigmentiranih sjenila s rasponom završetka od mat do svjetlucavog ujedinjenih u jednoj paleti.  Od neutralnih tonova do intenzivnih boja, paleta nudi nijanse sjenila s suptilnom teksturom za različite raskošne izglede.
010 The Key Piece

undefined

MPC 79,90 kn