Catrice limitirana kolekcija Blush Flush za savršen draping

Catrice limitirana kolekcija Blush Flush za savršen draping

Znate li što je draping? Riječ je o novom-starom make up trendu koji je rođen još u šezdesetima, a  ovih je dana doživio pravo uskrsnuće na modnim pistama. Cilj ove tehnike je osvježiti lice i omogućiti mu da zablista, a na nosivu razinu je doveden s CATRICE Limitiranom kolekcijom „Blush Flush". Različite teksture kao i višeslojne boje rumenila omogućuju individualno konturiranje i isticanje za lijep ten.

undefined

Što će vam biti potrebno za postizanje savršeno svježeg lica? Evo što su osmislili u CATRICEU kako biste posve ovladali drapingom:

DOUBLE FACE KIST ZA LICE
Kvalitetan, dvostruki kist za lice sa sintetičkim čekinjama za fleksibilnu primjenu. Kraj s lagano valovitim crnim čekinjama posebno je dobar za glatku primjenu pudera u prahu, dok ravni, svjetlosni brisovi savršeno uklapaju kremaste teksture u kožu.

undefined

OMBRÉ PALETA RUMENILA 
Paleta rumenila nježne puderaste teksture kombinira različite efekte, od mat do sjajnih. Prekrasna gradacija boja omogućuje individualne mogućnosti primjene za  sjajan, svjež izgled.

undefined

FLUID GLOW
Tekuće rumenilo ima lagani svjetlucavi završetak i idealno doziranje zahvaljujući pipeta aplikatoru. Bez obzira da li se koristi kao baza ispod puderastih formula ili nanijet samostalno, Fluid Glow izuzetno je svestran.

undefined

CUSHION POWDER RUMENILO 
Kremasta puderasta tekstura je smještena u poklopcu pakiranja stika i jednostavna je za blendanje zahvaljujući spužvastom aplikatoru  - idealno kada ste u pokretu ili na putu. 

undefined

BLUSHING MOUSSE kremasto rumenilo 
Rumenilo mousse teksture prekrasnog mat završetka. Spužvasti aplikator osigurava preciznu aplikaciju. Kako bi pojačali efekt puderaste teksture nanesite mousse kao bazu.  

undefined

BUTTER TO POWDER RUMENILO
S inovativnom hibridnom teksturom, koja pretvara kremaste formule u puderasti završetak i nudi intenzivnu pigmentaciju za posebno svjež izgled. 

undefined  undefined

Catrice Limitirana kolekcija  „Blush Flush"  je dostupna na prodajnim mjestima Dm-a, do isteka zaliha.