Bourjois vruće ljeto

Bourjois vruće ljeto

JEDNA SEKUNDA DO ZAVODLJIVOG SMOKY EYE MAKE UP-a

BOURJOIS 1 SECONDE SJENILO

 

Svima nam je poznat onaj osjećaj panike kada u jutro kasnimo na posao, sastanak ili dogovor, a nismo našminkani. Kako bi nam olakšao ovu jutarnju paniku Bourjois je osmislio i u suradnji sa stručnjacima razvio novo, revolucionarno sjenilo s ergonomskim aplikatorom koji istovremeno nanosi sve tri nijanse koje se nalaze u sjenilu. Ovo sjenilo sadrži tri nijanse koje su vam potrebne za smokey eye ili za dnevni romantični look, sve što trebate je provući aplikator preko sjenila i laganim pritiskom nanijeti ga na kapak, ukoliko želite jači efekt jednostavno ponovite postupak.

 undefined


DÉLICE DE POUDRE HIGHLIGHTING PALETA

TVOJ OSUNČANI TEN S MIRISOM ČOKOLADE

 

Čokolada izaziva osjećaj sreće! Znamo, o kako znamo! Od sada tvoj novi highlighter izgleda kao čokolada, miriše kao čokolada, a nema kalorija i ne možeš ga pojesti nego ga nanosiš na lice. Sastoji se od četiri mirisne nijanse koje sadrže highlighter, brončanu nijansu, rozo rumenilo i jednu čokoladnu nijansu koja će dati  osunčani izgled tvome licu. Ono što ti još možemo reći je da paleta miriše božanstveno i da ćeš uživati u korištenju ove kozmetičke poslastice!

undefined 


LASTINGLY LUSH LASHES WITH A TWIST

NOVA TWIST UP THE VOLUME MASKARA ZA 24 SATNI VOLUMEN

Bourjois Volume Twist maskara jedina je maskara na mass tržištu s promjenjivom četkicom koju možeš okretati kako želiš. Četkica ima dva položaja, kada ju okreneš u položaj 1 maskara će razdvojiti tvoje trepavice, a kada ju staviš u položaj 2 dobit ćeš nevjerojatan volumen koji traje, traje i traje, traje sve do onog trenutka dok ti ne odlučiš skinuti maskaru. Odlično, zar ne?

undefined

Autor i foto: Promo