Žene su se složile, ovo su najpopularniji make up proizvodi

Žene su se složile, ovo su najpopularniji make up proizvodi

Evo scenarija skoro svake žene koja voli make up: sigurno ste bile u situaciji kada uđete u neku drogeriju ili beauty centar i jednostavno se izgubite u raznolikoj ponudi te ne znate od kuda krenuti. Poznato? Svaki make up drugačije djeluje, ali kad malo pročešljate taj svijet te napravite konačan popis svojih želja, čini se da se žene masovno slažu oko onoga što je apsolutni must have.

undefined

Visoku poziciju tako drži L'Oréal sa svojom maskarom Voluminous Carbon Black. Tu je i Maybelline aplikator sa spužvicom koji vješto prekriva područje ispod očiju, a od neizbježnih od M.A.C. proizvoda izdvajamo Prep + Prime Fix+ Finishing Mist koji radi pravu čaroliju na podlozi što se tiče lica. 

undefined

U istu kategoriju apsolutnog must havea svrstat ćemo i novu Essence My only 1 lipstick paletu s mixing zonom, zbog koje ćete zaboraviti sve druge slične proizvode. Izdvojit ćemo također NYX Soft Matte Lip Cream koji svojom unikatnom formulom te širokom paletom boja osvaja na prvu i to zasluženo. Kat Von D Tattoo Liner in Trooper također toplo preporučujemo jer je svojom teksturom savršen za postizanje cat eye efekta. 

Autor: Marija Petanjek