Žena sa stilom by Eternity – Ester Gallo

Žena sa stilom by Eternity – Ester Gallo

U emisiji Extravagant krenula je nova rubrika „Žena sa stilom by Eternity“, a prva gošća je Ester Gallo koja inače nema običaj posjećivati beauty salone, ali s obzirom da su blagdani sve bliže, odlučila je razveseliti se tretmanima estetskog centra Eternity, kako bi zablistala ovoga Božića.

Dr.Vivian Jurković tretmane je započela detaljnom analizom kože s kojom je na najbolji način utvrdila trenutno stanje kože lica, te nakon toga odlučila koji su to tretmani koji najbolje odgovaraju Ester.


undefined


Nakon detaljne analize, Ester je isprobala tretman čišćenja lica mikrodermoabrazijom, vrlo uspješan i blagi tretman s kojim se u potpunosti regenerira i hidratizira koža, te uklanjaju brojni problemi poput akni, hiperpigmentacije i bora.


undefined


Nakon čišćenja lica, uslijedio je tretman kisikom koji djeluje protuupalno i potiče stanice kože da se regeneriraju, a rezultat je prekrasna i svježa koža.


undefined

undefined


I za kraj, uljepšavanje završavaju tretmanom zatezanja lica multipolarnom radiofrekvencijom Venus Legacy, a koji dr.Vivian Jurković predlaže, zbog boljih i dugotrajnih rezultata, ponoviti nekoliko puta mjesečno.


Želite li i vi zablistati ovih blagdana, onda svakako posjetite estetski centar Eternity, Kvarnerska cesta 47/a i isprobajte neke od odličnih tretmana koje vam nude! 
Autor: Extravagant