Zadržite zdrav izgled i tijekom jeseni uz  Beauty salon Per Lei

Zadržite zdrav izgled i tijekom jeseni uz Beauty salon Per Lei

Jesen i povratak toplijoj odjeći ne bi nikada i nikako smio biti razlog da zanemarimo najveći organ ljudskog tijela - kožu. O njenom izgledu ovisi i naš izgled, a tijekom hladnijih mjeseci osobito je korisno održavati njeno zdravlje posjetom profesionalnom, provjerenom beauty salonu. U tu kategoriju svakako spada Beauty salon Per Lei, čiji stručnjaci će vam pomoći da zablistate.

Prelijep, zdrav ten tijekom hladnijih mjeseci možete održati posjetom Solariju MegaSun Per Lei, gdje su vam na raspolaganju i masaže, ali i drugi iznimno djelotvorni tretmani poput kemijskog pilinga, radiofrekvencije lica i tijela, maderoterapije i primjerice triactive tretmana za uklanjanje celulita.

undefined

Jedan od osobito popularnih tretmana u Beauty salonu Per Lei je i SHR super hair remover laser za trajno i bezbolno uklanjanje dlačica. Riječ je o revolucionarnoj tehnologiji koja na bezbolan i učinkovit način trajno riješava sve muke s dlačicama, bez nuspojava, neovisno o tipu kože, uz mnogo manji broj tretmana no što je potrebno kod uobičajenog trajnog uklanjanja dlačica.

Uklanjanje popucalih kapilara i pigmentacija na koži, uklanjanje bora i obnavljanje kože - sve to moguće je u Per Lei Beauty salonu nadomak centra Rijeke - na Škurinjama, na adresi Osječka 71.