Zablistajte ovih blagdana uz Blue Box blagdanske beauty pakete

Zablistajte ovih blagdana uz Blue Box blagdanske beauty pakete

Još nas svega nekoliko dana dijeli od najomiljenijeg blagdana, Božića kada želimo da na brojnim blagdanskim događanjima i eventima zablistamo u najboljem svijetlu. Stoga su se u mjesecu prosincu brojne Riječanke zaputile u beauty salone u kojima se u ovo predblagdansko vrijeme nudi zaista puno toga.

Mi smo ovaj tjedan posjetili Blue Box, Nikole Tesle 4a u kojem su nam uz odlične tretmane, pripremili i brojne pogodnosti, te poklon bonove kako bi nam olakšali i potragu za odličnim poklonom!


undefined


Ono što se u ovo vrijeme najviše traži, svakako su božićni nokti, a najčešći izbor naših Riječanki su crvene nijanse, šljokice, zlatni i srebrni detalji. Pa, vam tako u Blue Boxu nude trajni lak i geliranje noktiju po super povoljnim cijenama.


undefined

undefined

undefined

undefined

undefined


Kako biste ovih blagdana bile opuštene i zadovoljne, nude vam i vrhunske novogodišnje pakete. Pa, tako možete birati između paketa „Sunny Winter“, a koji sadrži karticu za sunčanje 600 kn plus kremu Brown od 125 ml, vrijednost paketa je 670 kn, a sadašnja cijena je 415 kn, zatim paketa „Chocolate Harmony“ – kartica za sunčanje 300 kn plus masaža Thai relax 70 minuta s uljem čokolade, vrijednost paketa je 490 kn, a ovih blagdana nude vam ga po cijeni od 340 kn.


undefined

undefined


Zatim, tu je i paket „Thai for all“, poklon za vaše najmilije – 3 poklon bona, opuštajuća masaža 60 minuta, antistress 60 minuta plus Thai relax 70 minuta, vrijednost paketa 550 kn, a sada vam ga nude po super cijeni od 440 kn. Također, za sve svoje dame u ponudi imaju i luksuzan „Luxury December“ paket, a koji sadrži luksuznu anti age kremu za solarij Diamond, karticu za solarij 300 kn plus masažu Thai relax 70 minuta, vrijednost paketa 770 kn, a sadašnja cijena je 580 kn.


undefined


Ne propustite ni odličnu priliku za opuštanje ovoga prosinca, naime dva poklon bona za masažu od 70 minuta plus jedna opuštajuća masaža gratis od 60 minuta, očekuju vas do kraja prosinca u Blue Box-u po super cijeni.


undefined


Zablistajte ovih blagdana, darujte sebi i svojim najmilijima najljepše trenutke opuštanja i ljepote…Sretne blagdane želi vam vaš Blue Box!

 

undefined