Veselo proljeće u Studiju HA-LU

Veselo proljeće u Studiju HA-LU

"Nova Fibra – zdravlje kose prije svega", slogan je kojim STUDIO HA-LU poziva svoje klijente na proljetno osvježenje kose.

Svima je poznato kako ljeto, sunce i more isušuju kosu. Zaboravljamo da je kosi potrebna njega i zimi, tada možda i najviše, i to zato što tijekom zime najčešće  zaboravljamo na potrebnu njegu. Pokrijemo se kapama i čekamo proljeće kako bismo spašavali isušenu kosu. Već danas promijenite stav o tome i slijedite savijete koje vam STUDIO HA-LU donosi kako biste imali predivnu kosu tijekom cijele godine jer ipak je naša kosa kruna koja se nikada ne skida!

undefined

Iz naše ponude izdvajamo NUOVA FIBRA TRETMAN iz Kemonove linije veganske kozmetike koji objedinjuje ono najbolje iz prirode uz pomoć najmodernijih znanstvenih dostignuća, kako bi ponudili učinkovita rješenja bez parabena, sulfata i drugih štetnih sastojaka.

NUOVA FIBRA je tretman na bazi proteina, amaranta i ekstrakta crvene alge, a zahvaljujući ekskluzivnmom sastojku bond creator complex  zajamčena je rekonstrukcija vaše kose. Ovaj tretman zadovoljit će vašu potrebu za vraćanjem punoće, snage i vitalnosti, kao i prirodne ljepote vaše kose. Ovi rezultati vidljivi su momentalno, te su postojani do mjesec dana uz pravilnu njegu kose kod kuće.

undefined

Velika prednost ovog tretmana su brzina i cijena . Vaš uobičajeni odlazak frizeru produžit će se samo pola sata, na feniranje.

U našem STUDIU HA-LU, NUOVA FIBRA  tretman možete dobiti po cijeni od 100-200 kn ovisno o dužini kose.

undefined

Već se danas možete naručiti na +385 99 3888 880, za rekonstrukciju kose u "HA-LU STUDIO".

Kosa će vam biti zahvalna!

undefined