Vara li Vas Vaša žena.... u salonima ljepote?!

Vara li Vas Vaša žena.... u salonima ljepote?!

Vrijeme je da jedan tekst posvetimo i našim muškarcima...

Nekoliko puta, za vrijeme rada, klijentici zazvoni mobitel. Zove dečko, suprug, otac... i onako zabrinuto upitaju: "Gdje si ti to da je tako tiho i zašto zvuči kao da ležiš?"

Poznato?

Zato danas ovu temu posvećujemo muškarcima, ali i svima oni ne znaju što se točno događa u salonima za vrijeme tretmana.

 

1. Salon je mjesto za opuštanje i relaksaciju

Mnogo žena odlazi u salon po svoju dnevnu dozu odmora. Saloni u kojima se osjećaju ugodno, najčešće su jedna vrsta "ispušnog ventila". Sat - dva za sebe, stvarno dobro dođe. Većina tretmana izvodi se na udobnim stolicama ili ležajevima. Tako su tretmani ugodniji, a klijentice opuštenije.

Dragi muškarci, ovdje se ne radi o nikakvoj prevari, osim da se Vaša ljepša polovica odmara bez Vas :).


2. Saloni su mjesta iz kojih trebate izaći uljepšani, ne samo odmorni

Mnogi muškarci, a žene, misle da neke odlaze u salone samo da bi sebi ugodili. Ne bih se baš s time složila. Mnogo žena se upravo zbog svojih muškaraca odlučuju na neke tretmane, kako bi pokazale koliko paze na to da su dotjerane iako su "zauzete". Odraz je to poštivanja i pokazivanja pažnje. Zato dragi muškarci, cijenite svoje dame, jer im je stalo da su za Vas uvijek lijepe i da se trude zbog Vas također.


3. Zašto se ne javljaju na mobitel? Niste im potrebni?

Mnogi saloni imaju politiku da je tonove na mobitelu potrebno stišati zbog optimalne usluge. Zvonjenje telefona uvelike može otežati posao, usporiti uslugu i u konačnici umanjiti kvalitetu iste. Da bi se tretman odradio kako treba, potrebno je ukloniti sve potencijalne prepreke i probleme. Konačan rezultat je kvalitetna usluga odrađena na vrijeme.

Dragi muškarci, znamo da je možda teško izdržati bez svoje najdraže, ali ako pogledate ovo pravilo i  pod brojem jedan, sigurna sam da ćete shvatiti o čemu se tu radi.


4. Ne brinite se, Vaša draga je u dobrim rukama

Za kraj, u ime svih žena želim se zahvaliti Vama muškarcima što imate razumijevanja za sve ovo. Budite sigurni da su saloni ljepote zadnje mjesto na kojem možete biti prevareni. Zaista, saloni su mjesta na kojima žene razmjenjuju iskustva, savjete, razgovaraju o svojim obiteljima i dragim osobama. Često čujemo kako Vas hvale.

Od Vas samo tražimo da svojim ljepšim polovicama omogućite malo vremena za sebe, a i Vas. Zadovoljna i sretna žena, u stanju je razveseliti i Vas i druge.Fotografija: Getty images

Autor: Božena Ljušanin