Uz brojne uzvanike i raskošan program, svečano predstavljen Dr. Vivian's anti age serum

Uz brojne uzvanike i raskošan program, svečano predstavljen Dr. Vivian's anti age serum

 U prepunoj dvorani hotela Imperial, uz bogat program, sinoć je svečano predstavljen Dr. Vivian's anti age serum. Iz ovog beauty preparata stoji dr. Vivian Jurković iz dobro poznatog Estetskog centra Eternity, uz tim stručnjaka iz laboratorija Sunrise.

Riječ je o serumu koji je pravi anti age booster, zahvaljujući koncentratu hijaluronske kiseline koja garantira mlađi izgled kože. Serum je to za sve tipove kože, za žene ali i muškarce, bez obzira na dob. Da je tome zaista tako vidi se i po odabiru ambasadora koji su sinoć uživali u svečanosti kakvu zaslužuju samo najbolji.

Danijela i Ema Gračan, Nikolina Minovska, Ivana Delač, Nina Nikčević i Ivan Jurković garantiraju njegovu kvalitetu.

Dr. Vivian's anti age serum se mogao kupiti na samoj svečanosti, a dostupan je i u ljekarnama, Estetskom centru Eternity, kao i on line.

A kako je Nikolina Minovska rekla, kada Vivian nešto radi – radi vrhunski. Vidjelo se to najbolje na eventu koji je okupio brojne goste, uz fantastičan  program.

Vidjeli smo tako reviju dizajnera Ivice Skoke, a svoje je kreacije predstavila i Vivian moda koja se ponovno vraća na scenu. Za odlično raspoloženje pobrinuli su se pak Marko Tolja i Antonela Malis uz pratnju Vladimira Babina te Antonio Krištofić, Sandi Cenov, Nikolina Tomljanović i Sandro Bastijančić, zatim Medea Market Sindik te mladi reperi Marko Čašić i Fran Brnelić. Plesom su nas pak osvojili plesači Escapea.

Promocija Dr. Vivian's anti age seruma bila je i izvrsna prilika da se predstavi jedna sasvim posebna, cvjetna haljina s potpisom Boutique&Flowers Ti Me Ami. Haljinu s ružama koje traju tri godine, nosila je Ema Gračan koja je poput prave cvjetne princeze zaplesala s ocem, Nenadom Gračanom.


Kako je bilo na promociji, provjerite u našoj galeriji.Autor i foto: Extravagant