Usnice ljubilice iz Beauty Future

Usnice ljubilice iz Beauty Future

U mjesecu zaljubljenih u prvom planu su, kada je make up u pitanju, usnice. Upravo sada pravi je trenutak za isprobati trajni make up, a pravo mjesto za to je studio ljepote Beauty Futura

U Beauty Futuri stručni će se vizažisti prilagoditi vašim željama i potrebama, a mogućnosti je bezbroj.

Prije...

undefined

Poslije...

undefined

Primjerice, jedna zadovoljna klijentica poželjela je ispunu cijelih usnica, dok je drugoj više odgovarala ispuna ruba s laganim šatiranjem prema sredini usnica.

"Usnicama se može iscrtati samo rub, moguća je cijela ispuna u boji po izboru i 3D iscrtavanje. Ovim zadnjim usnice vizualno dobivaju na volumenu. Usnice se mogu iscrtavati u prirodnoj boji usana ili bilo kojoj drugoj boji koju klijentica izabere. Najčešće se traži 3D iscrtavanje u što prirodnijoj boji usana; naglasi se rub, ispravi se asimetrija", rekla nam je Dijana Šnjaric Šalajić iz Beauty Future.

Prije...

undefined

Poslije...

undefined

Valja naglasiti da za permanentni make up nema dobne granice, a trajnost tako apliciranog make upa je od tri do pet godina, ovisno o vrsti pigmenta.

"Koristim prirodne, ali i polusintetičke pigmente. Dodala bih i kako je tretman potpuno bezbolan, jer se koriste vrhunski anestetici", naglašava Dijana Šnjaric Šalajić.

Studio ljepote Beauty Futura

Dr. Zdravka Kučića 50

095 911 2621