Uronite u nove svjetove uz prvi Catrice interaktivan video

Uronite u nove svjetove uz prvi Catrice interaktivan video

Inovativan, individualan i od sada interaktivan. Kao prvi njemački kozmetički brend, CATRICE od danas kreće na svojoj web stranici s interaktivnim videom. Pasivno korisničko iskustvo je stvar prošlosti  - budućnost pripada aktivnim formatima u kojima potrošači mogu utjecati na tijek akcije.

CATRICE kombinira trend pokretnih slika s mogućnošću individualizacije i veće uključenosti. Korisnik videozapisa pretvara se u redatelja  i može odlučiti što će se sljedeće dogoditi. Na taj način uranja u uzbudljive svjetove i suočava se s nekim situacijama koje se mogu činiti poznatima iz poznatih filmova.

undefined

Fokus je na zabavi. "Kao prvi njemački beauty brend s interaktivnim video iskustvom, imamo jedan glavni cilj: zabaviti se", kaže Meike Ipsen, voditeljica komunikacija CATRICE, i dodaje: "Istodobno to vidimo kao budućnost Content marketinga za postizanje dva značajna cilja: Brand awareness i Engagement".

Da bi osigurali da faktor zabave traje dulje vrijeme, stvoreno je 16 različitih putova s brojnim iznenađenjima, uključujući putovanje u prošlost do 1980-ih, kao i putovanje u različite galaksije.

undefined

U kakav svijet će vas vaš make up odabir odvesti, provjerite na sljedećem linku: http://www.catrice.eu/de/interactive

Svakako preporučamo isprobati!