Tri načina kako zadržati

Tri načina kako zadržati "morske valove u kosi"

Prirodno valovita frizura koju je oblikovalo more apsolutni je must have svakoga ljeta, a to su prepoznali i brojni poznati brandovi koji su se pobrinuli za različite preparate upravo u tu svrhu. Potražite oznaku slanog spreja , pjene ili voska za kosu, ili pak smućkajte vlastiti sprej.

Bit će vam potrebna žličica gela za kosu, žličica kokosovog ulja, žličica morske soli i šalica i pol tople vode. Sve sastojke izmiješajte u bočici s raspršivačem i nanesite ravnomjerno po čitavoj kosi, suhoj ili mokroj.

Efekt "morske frizure" možete dobiti i uz pomoć "krpica", koje u ovom slučaju koriste čak i stručnjaci kao u sljedećem videu.Treći i najjednostavniji način za sve koji prirodno imaju barem malo valovitu kosu jest sljedeći: nakon pranja kose nanijeti pjenu za volumen, a potom kosu osušiti uz pomoć difuzora, bez korištenja četke, na način da difuzorom stvarate volumen pri korijenu vlasi. Kada je kosa potpuno suha, nanesite sprej ili prah za definiciju strukture i volumena. Za razbarušen izgled pomognite se rukama.

Foto: Instagram
Autor: Extravagant