Tri hit tretmana u Per Lei salonu: Radiofrekvencija, maderoterapija i Triactive plus

Tri hit tretmana u Per Lei salonu: Radiofrekvencija, maderoterapija i Triactive plus

U Beauty salonu Per Lei u Rijeci na Škurinjama te na Krku pronaći ćete sve tretmane za prelijepo njegovano tijelo i kožu, bez odlaska pod nož i podvrgavanja invazivnim zahvatima. Ovoga puta izdvojit ćemo tri iznimno popularna tretmana koja provjereno daju odlične rezultate.

Prva u nizu je RADIOFREKVENCIJA lica i tijela, koja učvršćuje, zateže i podiže kožu, idealan za one koji ne žele kirurški zahvat pomlađivanja. Za razliku od drugih sličnih tretmana, radiofrekvencija stimulira prirodnu obnovu kolagena koji kožu čini glatkom, elastičnom i naizgled mlađom. Osim toga, pruža vidljive rezultate već od prvog tretmana, a prikladna je za svjetlu i tamnu, suhu, masnu i mješovitu kožu.

Kako funkcionira radiofrekvencija? Protok krvi se povećava temeljem djelotvornosti dijatermijskog tretmana. Rezultat toga je izgaranje celulita povećanjem razine kisika u krvi. Time se požuruje proces oksidacije u tkivima i uzrokuje izbacivanje otpadnih materijala. Energizira svaku stanicu, uzrokujući izgradnju novih tkiva na uobičajeni način i pomažući u uklanjanju suvišne masnoće i stranih naslaga. Svaka vibracija radiofrekvencije uzrokuje vibraciju stanica tijela. Ova vibracija ima učinak masaže, te je njena frekvencija tako visoka da ju niti ne osjetimo, dok je njen učinak brz i snažan. Podiže se temperatura kože i na taj način postepenog zagrijavanja se potiče postepeno “znojenje” lipocita – masnih stanica.

Radiofrekvencija daje novi život svakoj pojedinačnoj stanici i omogućuje im bolju apsorpciju hranjivih tvari iz krvotoka, tako gradeći novo tkivo. Ukratko, RADIOFREKVENCIJA oživljava i krijepi sva tjelesna tkiva tako što pomlađuje svaku pojedinačnu stanicu od koje se tkivo sastoji.

Drugi, sve popularniji tretman među damama je MADEROTERAPIJA. Riječ je o masažnoj tehnici koja se pokazala iznimno učinkovitom u borbi protiv celulita, a pri čemu se masaže izvode specijalnim rezbarenim drvenim valjcima koje izgledaju kao da su izašle iz bakine kuhinje. Maderoterpaija je efikasna za sve koji imaju problema s tonusom mišića, cirkulacijom ili zadržavanjem vode zbog hormona i načina života.

undefined

Treći iznimno popularan tretman u Beauty centru Per Lei je TRIACTIVE PLUS, jedna od najboljih tehnologija za oblikovanje tijela današnjice. Posebnost Triactivea je to što objedinjuje tri različite tehnologije: ultrazvuk, radiofrekvenciju i laser, čime istovremeno zateže i pomlađuje kožu lica i tijela te smanjuje obujam masnih naslaga i "briše" celulit. Rezultati su vidljivi neposredno nakon zahvata koji je posve bezbolan i ugodan, a moguće je izgubiti i nekoliko centimetara u pojedinim regijama.

U Beauty salonu Per Lei moguće je kombinirati radiofrekvenciju i Triactive u pojedinim individualnim paketima s maderoterapijom.

Dodajmo tome i da se zbog velikog interesa klijentica u Beauty salonu Per Lei na Škurinjama upravo traži djelatnica za rad s iskustvom. Svi zainteresirani mogu se javiti na broj telefona 092 274 0642 ili osobno u salonu na adresi Osječka 71.