Tretman ultrazvučnom špatulom u studiu Divus VS - Vratite koži elastičnost i tonus!

Tretman ultrazvučnom špatulom u studiu Divus VS - Vratite koži elastičnost i tonus!

Iako volimo ljeto, visoke temperature ostavljaju i negativne posljedice na našoj koži, poput dehidracije, isušenosti, peckanja i neugodnog osjećaja zatezanja.

U većini slučajeva hidratacija kože kremama nije dovoljna, stoga smo se uputili u kozmetički salon Divus VS koji nam je pripremio odlične tretmane koji će našoj koži vratiti predivan izgled.

Vlasnica studia Divus VS, Vesna Bonata preporučila nam je čišćenje lica ultrazvučnom špatulom.


undefined

undefined


Riječ je o inovativnom eksfolirajućem tretmanu koji je istovremeno nježan i ugodan, a kombinira pet vrsta pilinga u samo jednom tretmanu – mehanički s dijamantnim granulama, ultrazvučni, kemijski piling s kiselinama, enzimski, te biološku inhibiciju. Kombinacijom svih pet tehnika moguće je dobiti trajne rezultate što ga čini jedinstvenim, te ga pozicionira u sam vrh kozmetičkih postignuća. 


undefined

undefined


Ovim tretmanom u potpunosti se uklanja odumrli sloj kože, čiste se pore, smanjuju se proširene pore, te se koža dubinski regenerira. Ovaj tretman koristi se i kod raznih mrlja na licu, ekspresionih bora, malih ožiljaka, te tragova akni.

Tretman lica ultrazvučnom špatulom preporučuje se svima koji žele imati čistu i svježu kožu, a samo izvođenje tretmana traje kratko i ne ostavlja apsolutno nikakve tragove.

 


Fotografije: Iva Znaor

Autor: Extravagant