Teoxane Teosyal - dermalni fileri hijaluronske kiseline - popust 20% do 17.11.2018.

Teoxane Teosyal - dermalni fileri hijaluronske kiseline - popust 20% do 17.11.2018.

Hijaluronski dermalni fileri u posljednjih desetak  godina postali su zlatni standard kada je riječ o prirodnom face liftingu,popunjavanju bora lica i to zbog njihove kompatibilnosti i biološke razgradnje u koži kao i jednostavne primjene.

Najvažnije je naglasiti da hijaluronski fileri omogućavaju postizanje i zadržavanje savršeno prirodnog izgleda kontura lica, baby lips, face lifting; zaglađuju plitke i duboke bore lica, nazolabijalne bore, bore iznad gornje usne (pušačke bore), marionetske bore (bore ispod donjeg kuta usana) te povećanje volumena usana. 

U ordinaciji Vividenti Kalmar, dr. Viviana Kalmar koristi švicarske proizvode TEOSYAL TEOXANE  koji su za svoju kvalitetu višestruko nagrađivani u Parizu. Naime, TEOXANE TEOSYAL imaju patentirani najduži lanac hijaluronske kiseline pa stoga ovi fileri traju duže. Postoji 10 vrsta gela različite umreženosti lanca hijaluronske kiseline, konzinstencije i koncentracije hijaluronske kiseline ovisno o tipu kože i području u koje se aplicira hijaluron te ovisno da li je koža muškarca ili koža žene. 

undefined

Vrhunski tim stručnjaka doktora, dermatologa i kemičara u Institutu u Ženevi svojim istraživanjem, znanjem i usavršavanjem uspjeli su održati prirodnu mimiku i dinamiku lica Teoxane Teosyal dermalnim filerom.

Pozivamo Vas u našu ordinaciju Vividenti Kalmar  na besplatni prvi pregled gdje će Vas Dr.  Kalmar  pregledati i savjetovati  Vam što je najbolje za Vaše lice.

Za sve naše drage čitateljice i pratiteljice portala Extravagant  nudimo popust od 20%, akciju možete iskoristiti do 17.11.2018.

Za sva dodatna pitanja  i rezervaciju termina slobodno nam se obratite na sljedeće kontakte: 051/ 585 989, 091 1788023 ili putem emaila: kalmar@kalmardent.com