Tehnološki noviteti u Hrvatskoj, u centru Rijeke

Tehnološki noviteti u Hrvatskoj, u centru Rijeke

Naslovna slika: Nensi Perišić i Sanja Markušić u Anti Aging Centru Markušić u centru Rijeke

Navikli smo da se noviteti iz medicinsko estetske branše najviše događaju u Zagrebu, ali i Rijeka se ima za pohvaliti jedinstvenom tehnologijom koja je jedino u Hrvatskoj, dostupna upravo u Rijeci. Točnije u Anti Aging Centru Markušić, jedinom centru u Hrvatskoj koji radi s tehnologijom Accent Prime tvrtke Alma Laseri.  Riječ je o modernom uređaju za kompletno rješenje problematika na tijelu i licu, od oblikovanja tijela do nekirurškog liftinga, tvrtke Alma Laseri, jedne od top 5 globalnih tvrtki koje proizvode uređaje za medicinsko estetsku industriju.

Vlasnica Anti Aging Centra Markušić iz Rijeke je Sanja Markušić, koja inače dolazi iz obitelji tri generacije liječnika – njezin životni put nije, međutim, išao kroz medicinu, već kroz ekonomiju, marketing i management a u medicinsku estetiku ušla je kao dermoestetičar za što se posebno školovala. Donedavno je najčešće bila u Opatiji, kao voditeljica obiteljske Poliklinike Markušić koju je osnovala i vodi njezina majka dr. Jadranka Markušić, dok Sanja u Rijeci razvija neinvazivni estetski pristup oblikovanju tijela i zatezanju kože pomoću najnovije tehnologije.

undefined

Foto: Sanja Markušić edukatorica je Alma Lasera u pogledu prezentacije Accent Prime tehnologije

„Posljednjih godina, mama i ja smo razvile i po njemu vrlo uspješno radimo ANTI AGING KONCEPT MARKUŠIĆ koji u Opatiji, u Poliklinici ima medicinski pristup, a u Rijeci, u Anti Aging Centru neinvazivno medicinsko estetski pristup. Naš anti aging program je jedinstven jer je sveobuhvatan, sagledava svakog pacijenta i klijenta kroz pristup 360 stupnjeva. To znači da se za svakog pacijenta ili klijenta priprema individualizirani anti aging program koji uključuje profesionalne tretmane lica (u Opatiji s medicinskim naglaskom), a u Rijeci s neinvazivnim medicinsko estetskih pristupom, uključuje kućnu njegu s aktivnim sastojcima sa svaku dob i problematiku te suplementaciju (vitamine, minerale) kojima potičemo taj anti aging kože i zdravo starenje iznutra“, objasnila nam je Sanja u razgovoru. 

undefined

Foto: Sanja Markušić, dr. Vedran Markušić i dr. Jadranka Markušić

„U Rijeci je pak fokus dodatno na tijelu, oblikovanju tijela, pomoć pri mršavljenju i vraćanju samopouzdanja ženama u vlastito tijelo“, kazala je.  U Rijeci uz Sanju radi i Nensi Perišić, viši fizioterapeut i kozmetičar koja svojim znanjem i pristupom dodatno pomaže ženama u procesu oblikovanja tijela.

undefined

Foto: Accent Prime najsuvremeniji je uređaj Alma Lasera za kompletno preoblikovanje tijela i zatezanje opuštene kože lica i tijela

U Anti Aging Centru Rijeke Nensi i Sanja rade s najnovijom tehnologijom Alma Lasera, uređajem Accent Prime koji ima mogućnosti za rješavanje kompletne problematike tijela i lica. Kombinirana tehnologija ultrazvuka i radiofrekvencije na Accent Primeu nekirurški i vrlo učinkovito preoblikuje tijelo, uklanjajući višak lokaliziranih masnoća (na trbuhu, bedrima, nadlakticama ili pakpodbratku), zateže opuštenu kožu lica, vrata i tijela, uklanja celulit i strije. Posebno je učinkovita kombinacija frakcionirane radiofrekvencije i ultrazvučnog impakta koktela za restrukturiranje kože – uklanjanje bora, ožiljaka od akni ili pak strija na trbuhu nakon poroda.  

undefined

Foto: Medical trening u izraelu, Sanja, Ayelet Shamos, šefica medical teama Alma Lasera sa suradnicama

Uz tretmane na Accent Prime uređaju, svakako preporučuju i aparativne limfne drenaže na Ballancer Pro uređaju, jedinom u Hrvatskoj, kojeg obožavaju holivudske zvijezde prije odlaska na dodjelu Oscara jer u vrlo kratko vremenu izbacuje višak nakupljene tekućine i tijela, pomaže uklanjanju celulita i sveobuhvatnog preoblikovanja tijela. „Riječ je o izraelskoj tehnologiji koju vole i sportaši, rekreativci i profesionalci jer pomaže brzom oporavku mišića nakon treninga, a u estetske svrhe svakako je tretman nakon kojeg se svaka žena osjeća lakša barem par kilograma“, kaže Sanja.

Sanja se za rad educirala u sjedištu Alma Lasera u Izraelu, a odnedavno je i njihova edukatorica u pogledu marketinga i promocije u radu s Accent Prime uređajem. U listopadu je sudjelovala na simpoziju Alma Lasera u Sofiji dok je proljetos bila na simpoziju tvrtke u Beogradu. 


undefined

Foto: Edukativno medicinski tim Alma Lasera u Beogradu: dr. Pablo Naranjo, Laura Topalova, dr. Iva Stoilova i Sanja Markušić

„Današnja medicinska estetika brzo se razvija, mnogo je uređaja na tržištu, s nekima smo ranije i mi radili, ali nisu polučili zadovoljstvo kod naših klijenata kao i kod nas samih. Posljednje dvije godine otkako radimo s Alma Laserima, svakodnevno svjedočimo izvrsnim rezultatima u pogledu nekirurškog i neinvazivnog preoblikovanja tijela i zatezanja opuštene kože što vidim da većina žena, a posebno one iznad 40 godine života, traže“, kaže. 

 undefinedž

Foto: Sanja Markušić ispred sjedišta Alma Lasera u Izraelu

Uređaji Alma Lasera ima vrlo jasno i učinkovito djelovanje na ljudsko tijelo, bez obzira na podrijetlu, rasu, boju kože. „Uklanjanje viška masnoća, celulita i zatezanje i restrukturiranje kože pomoću Accent Prime tehnologije događa se svugdje u svijetu s odličnim rezultatima, a meni je drago da je sve veći broj zadovoljnih klijenata i izvrsnih rezultata koje svakodnevno postižemo“. U pogledu oblikovanja tijela najviše se traži smanjivanje centimetara u struku koji smeta žene i muškarce cijele godine, ali i neinvazivni lifting lica. Pred ljeto naravno traže se tretmani uklanjanja celulita, ali Sanja preporuča da bi se žene trebale posvetiti svojem tijelu cijele godine, zavoljeti ga, njegovati i održavati mladolikim. 


Više o radu Anti Aging Centra Markušić na platformama:

www.instagram.com/sanjamarkusic

www.instagram.com/antiagingcentarmarkusic

www.facebook.com/antiagingcentarmarkusic

www.accentprime.hr

www.markusic.hr


Autor i foto: Anti Aging Centar Markušić