Svjetski hit u Studiju Divus VS: IRI PEN MEDICAL stigao je u Rijeku!

Svjetski hit u Studiju Divus VS: IRI PEN MEDICAL stigao je u Rijeku!

Riječki Studio Divus VS odnedavno svojim klijenticama nudi uslugu koja je trenutno najveći estetski hit proizvod u svijetu - IRI PEN MEDICAL.

undefined

IRI PEN MEDICAL jedini je originalni beziglični sustav ubrizgavanja hijaluronske kiseline na tržištu. IRI PEN MEDICAL uređaj je razvijen isključivo u svrhu preciznog oblikovanja usana i popunjavanja nazolabijalnih bora bez upotrebe igle, a zahvaljujući brojnim certifikatima, ispitivanjima, strogim standardima kvalitete i najčišćoj hijaluronskoj kiselini na tržištu prometnuo se u najtraženiju uslugu u beauty salonima.

undefined

U Studiju Divus VS tako sada možete pomladiti svoje usne ili popuniti nazolabijalne bore originalnim IRI PEN-om i najkvalitetnijim IRI FILLER-ima - bez igala i neugodnosti koje taj postupak inače nosi.

undefined

U čemu je tajna koliko puta spominjane hijaluronske kiseline?

Hijaluronska kiselina je tvar koja se prirodno nalazi u ljudskom tijelu, osobito u vezivnom tkivu i zglobovima, a njeno je najvažnije svojstvo sposobnost vezanja vode. Zbog te se sposobnosti hijaluronska kiselina smatra čudotvornim oružjem u borbi protiv starenja kože. Tkivo koje sadrži hijaluronsku kiselinu čvršće je i bolje podnosi pritisak, a ona potiče i stanično kretanje i opskrbu hranjivim tvarima.

undefined

Ukratko, u estetskoj medicini hijaluronska kiselina je najvažniji saveznik u borbi protiv bora i starenja kože.

undefined

Svoj termin u Studiju Divus VS možete rezervirati na 051 262 630, ili osobno na adresi Primorska 8.

undefinedAutor: Extravagant
Foto: Facebook/Studio Divus VS