Studio Divus VS prati svjetske trendove: pomlađivanje hijaluronskim filerima bez igle

Studio Divus VS prati svjetske trendove: pomlađivanje hijaluronskim filerima bez igle

Svijet u kojem danas živimo jako se brzo mjenja, ali želja da izgledamo mlađe i ljepše univerzalna je i u uvijek ista. 

Danas na tržištu ima jako puno različitih metoda pomlađivanja a potraga za što kvalitetnijim tretmanima i estetski savršenim rezultatima postigla je svoj vrhunac. Trend je dobiti najbolje rezultate pomlađivanja sa što kraćim vremenskim rokom oporavka jer danas čovjek nema vremena izbivati iz svakodnevice jer ga brz ritam zivota gura naprijed.

undefined

Upravo iz tog razloga, najveći svjetski hit u svijetu estetike je IRI PEN MEDICAL, metoda pomlađivanja hijaluronskim filerima bez igle. Radi se o sustavu aplikacije hijaluronske kiseline na način da se Hyaluron Filler infiltrira u formi tankog mlaza koji prodire kroz površinu kože i oslobađa hijaluronsku kiselinu u tijelo. Bezigličnim sustavom aplikacije hijaluronske kiseline mogu se popuniti duboke nazolabijalne i marionetske bore ali i volumen usana te napraviti korekcija odnosno pomlađivanje kontura usana. 

Cilj je povratiti mladenačku svježinu licu, dubinski ga hidrirati i vratiti mu volumen koji se usljed procesa starenja gubi. Upravo ovim tretmanom možete se pomladiti s naglaskom na prirodnosti jer ovim tretmanom nikako ne narušavalo sklad nečijeg lica već naglašavamo prirodnu ljepotu i mladost lica.

undefined

Riječki Studio Divus VS odnedavno svojim klijenticama nudi uslugu koja je trenutno najveći estetski hit proizvod u svijetu - IRI PEN MEDICAL.

Svoj termin u Studiju Divus VS možete rezervirati na 051 262 630, ili osobno na adresi Primorska 8.

Autor i foto: Promo