Skulpturalni FaceLifiting - Intraoralna [Bukalna] masaža

Skulpturalni FaceLifiting - Intraoralna [Bukalna] masaža

                  

                      

                     Revolucionarna i potpuno prirodna antiaging metoda koja će vas osvojiti na prvu
Među pionirima u Hrvatskoj AyA-Holistički Beauty Studio jedini je salon na regiji koji u svojoj bogatoj ponudi tretmana nudi i duboko transformirajuće iskustvo Bukalne - intraoralne masaže, danas u svijetu, najnaprednije tehnike masaže lica koju obožavaju svjetske zvijezde.

Prirodno oblikovanje, konturiranje i podizanje lica, holistički anti-ageing tretman za lice koje zrači svoju izvornu autentičnu ljepotu.

Je li moguće imati svjež i prirodan tonus kože i mišića lica, na potpuno neinvazivan način? Apsolutno da! 

Bilo da želite očuvati i osvježiti izgled lica, ili želite potpunu regeneraciju uz neinvazivni face lifting s dugoročnim rezultatima, ova revolucionarna metoda tretmana lica je pravi izbor za vas. 

Sve se radi manualno i potpuno je prirodno.

undefined

Vlasnica Damira, zaljubila se u ovu jedinstvenu metodologiju prirodnog pomlađivanja, omiljenu među slavnim osobama prilikom jednog od svojih putovanja, kada se na svojoj koži imala prilike uvjeriti u originalnost i fantastične rezultate koje Bukalna masaža pruža te je odlučila ponuditi je u svom salonu u Rijeci.

Školovanje Skulpturalnog FaceLiftinga sa intra oralnom masažom završila je u Parizu u okviru International Aesthetic Sculpture Face Lifting Massage School. I samu metodu je učila od svjetski poznatog ruskog facial gurua Yakova Gershkovica, koji je i autor ove jedinstvene i originalne metode pomlađivanja.

Metoda je jedinstvena po tome što obuhvaća ne samo rad na površinskoj strani lica već i unutarnjoj, intraoralnoj/bukalnoj, strani usne šupljine. U samom tretmanu se kombiniraju osteopatske i kranijalne metode te dubinsko vezivna masaža, koje u konačnici daju fascinatne rezultate na licu. Stimuliraju se površinski i dublji slojevi mišićnog tkiva što rezultira face-lifiting efektom bez krirurške invazivnosti, na području lica, vrata i dekoltea. 


"Lice oslikava sve naše emocije, sva naša unutarnja stanja, nesklade i neravnoteže”.


Bore na licu, nepravilnosti i promjene na koži lica posljedica su neprerađenih emotivnih iskustava. Face Sculpting metodom putem dubokog rada na licu slojevito otvaramo i opuštamo cjelokupnu muskulaturu i neurološki sustav lica, što posljedično uklanja stres, briše bore i napetosti s lica i vrata.

Ova metoda je savršena za sve vas koji želite očuvati i poštovati ljepotu, zdravlje i sjaj svoje kože na potpuno prirodan način. 


Kako izgleda tretman? 

Tretman se izvodi na specifičan način, koji zahtjeva duboku prisutnost i posvećenost terapeuta. 


Sastoji od dva dijela:

Skulpturalni segment vam oblikuje i konturira mišiće lica izvana.

Intraoralni dio, tretiramo mišiće bukalne sluznice iznutra. (Ovaj dio tretmana se izvodi u rukavicama.)

undefined

Benefiti Bukalne Masaže:

Otklanja dubinske napetost lica i vrata

Stimulira limfnu drenažu i protok krvi i kisika što potiče proizvodnju prirodnog kolagena

Poboljšava i transformira tonus mišića lica

Konturira i podiže oval lica

Zaglađuje bore i fine linije

Prevenira i smanjuje nastajanje bora 

Reducira natečene i tamne sjene oko očiju 

Poboljšava teksturu kože

Pomaže otpuštanju psihoemocionalnih blokada često povezanim sa dugogodišnjim stresom.

Otpušta napetost povezanu sa TMZ sindromom.

Pomaže kod neuroloških problematika na licu.


Rezultat je vidljiv već nakon prvog tretmana, iako će vam broj potrebnih dolazaka preporučiti po početnoj dijagnozi kože, stanja lica i cilju koji želite postići, i na taj način će raditi planski. 

Za optimalne rezultate, radimo seriju tretmana od 6, 8 do 10, po točno određenom vremenskom razmaku. 

Bukalna masaža je savršena alternativa klasičnom faceliftingu i filerima za sve vas koji želite prirodan i holistički pristup anti-agingu. No, odlična je podrška i za sve osobe koje koriste filere i druge invazivnije estetske metode jer poboljšava postojeće rezultate i ubrzava regeneracijski proces. 

Skulpturalni FaceLifting je jedno od onih iskustava koje poželite isprobati, a kada ga jednom probate i vidite rezultate na koži poželjet ćete ga ponoviti i čuvati kao dio vaše redovne kozmetičke higijene, poštovanja i ljubavi sprem ljepoti, unutarnjoj i vanjskoj. 

Dobrodošli ste! 

Vaša AyA


Za sve informacije i narudžbe javite nam se na:

 098/9432 654
 051/374 725

Autor i foto: AyA Holistički Beauty Studio