Šest savršenih zimskih tretmana lica iz Studija Moni

Šest savršenih zimskih tretmana lica iz Studija Moni

Iskoristite zimu na najbolji način, to je idealno doba za intenzivne tretmane lica. Preporučujemo sljedećih šest koje nudi Studio Moni:

1. IPL trajno uklanjanje dlaka, kapilara, pigmentacija, fotopomlađivanje i podizanje grudi.

2. MICRONEEDLING PEN tretman za pomlađivanje i smanjivanje izraženih bora, poboljšanje volumena i čvrstoće kože, uklanjanje ožiljaka, strija i razgradnja celulita.

3. KEMIJSKI PILING (voćnim kiselinama) kojim se smanjuju posljedice štetnog utjecaja sunca, najbolje za masne i nečiste kože jer djeluje na začepljene pore i regenerira kožu.

4. DIJAMANTNA MIKRODERMOABRAZIJA je vrlo blaga i neagresivna metoda uklanjanja površinskog sloja kože, tj. odumrlih stanica površinskog sloja kože. Uspješno se primjenjuje kod svih tipova kože: mlađih, starijih, svijetle ili tamne puti. Mikrodermoabrazija se koristi za smanjenje proširenih pora, regulaciju masnoće kože, korekciju sitnih bora kao i korekciju površinskih ožiljaka i hiperpigmentacija.

5. SKIN SCRUBER I SKIN REPAIR tretmani ultrazvučnog čišćenja lica za sve tipove kože.

6. DERMOINFUZIJA KISIKOM + MEZOTERAPIJA + RADIOFREKVENCIJA je tretman koji učvršćuje, zateže i podiže kožu, bez odlaska “pod nož”. Zbog svoje neinvazivnosti i kombinacije visokokvalitetnih seruma koji se apliciraju, on je idealan za one koji ne žele kirurški zahvat pomlađivanja ili pak ne misle da su dovoljno stari za njega.

Rasadnik 3
Novi Vinodolski
091 888 0718