PROLJEĆE U BLUE BOX STUDIJU za sunčanje & njegu

PROLJEĆE U BLUE BOX STUDIJU za sunčanje & njegu

Dok svi željno iščekujemo da ovi hladni dani odu i dođu nam ljepši i  sunčani, posjetite Blue Box studio za sunčanje. Ugodan ambijent, ljubazno osoblje i vrhunski solariji na lokaciji Nikola Tesla 4.

undefined

Solarij je kontrolirani način tamnjenja što znači pravilan odabir vremena izlaganja ultra ljubičastim zrakama u solariju koje procjenjuje osoba koja radi na njemu, ovisno o tipu vaše kože i jačini UV zraka koje emitira taj solarij.

undefined

Prednosti solarija

Jedna od uloga UV zraka koje emitira solarij (kao i u sunce) je ta da potpomaže stvaranju vitamina D koji ima niz različitih funkcija u našem tijelu. Poboljšava i povećava tjelesnu formu te se lakše nosimo s fizičkim stresom.

undefined

UV zračenje se koristi i kod nekih kožnih bolest i stanja, npr. psorijaza, neurodermitisa, vitiliga, depigmentacije uzrokovane gljivicama...

UV-zračenje može učiniti slijedeće: pokreće krvotok, ubrzava rad psihe i otklanja depresiju, stimulira imunitet, poboljšava sposobnost reakcije i rasterećuje te pomaže kod poremećaja izazivanih sezonskim promjenama. Velika prednost solarija je i što nam omogućuje da i naše tijelo postane privlačno kad god to poželimo.

Način izlaganja

Za postizanje boje s kojom ćete biti zadovoljni, što opet ovisi o Vašem tipu kože, potrebno je doći 5-8 puta. U početku se savjetuje minimalni razmak između izlaganja UV zrakama od 48 sati. Ukoliko polako i sporo dobivate boju na suncu, u solariju će vam to poći za rukom nešto brže.

undefined

Potrebno je početi s kratkim vremenom izlaganja UV zrakama koje postupno postaje duže. 

undefined

U ponudi je i Tradicionalna tajlandska masaža, Relax i Aroma masaže za žene i muškarce, kao i ugradnja, korekcija noktiju i trajni lak.

undefined

U PONUDI EXTRA BONUS PAKET kartica: 400 kn platiš, sunčaš se za 600 kn + POKLON VELIKA BROW TAN KREMA 125 ml za još ljepšu i dugotrajniju boju!

Rezervirati svoj termin možete na 095 317 0155.


Radno vrijeme:

pon- sub 8- 22h, nedjelja 10-22h.

info 095/317-0155