Pripremite se za plažu u Studiju Divus

Pripremite se za plažu u Studiju Divus

Ljeto ne daje popuste na nemar; to je vrijeme skidanja viška odjeće i trenutak kada u prvi plan dolazi sve ono najbolje čime ste počastili svoje tijelo. Njegovana kosa, koža i nokti sada su vaši najvažniji modni aduti, a ako do sada već niste, krajnji je trenutak da posjetite Studio Divus.

Počnite trepavicama: njegovane i naglašene, bit će sve što vam je potrebno od make upa na plaži, uz neizostavno besprijekorno uređene nokte kao ukras svake žene.

undefined

U Studiju Divus možete dobiti i stručnu medicinsku pedikuru, a potom se prepustiti u vješte ruke i odabrati boju i detalje kojima želite ukrasiti svoje nokte. Na kraju, u Studiju Divus možete se riješiti i dosadnih dlačica uz pomoć diodnog lasera za trajno uklanjanje dlaka, s kojim će rezultati biti vidljivi već nakon prvog tretmana.

undefined

Tu je i neizostavan tretman za mršavljenje sa kriolipolizom. "Nekirurška liposukcija", koja smanjuje masne stanice na tijelu prirodnim putem, pripremit će vas za ljeto u najkraćem mogućem roku.

undefined

Uređaj Cryo 21 vrlo je učinkovit u uklanjanju masnih naslaga s trbuha, stražnjice, ruku, bokova, bedara i koljena, a uz uklanjanje celulita koristi se i za zatezanje kože, limfne i venozne drenaže te za lifting lica, uklanjanje podbratka, uklanjanje podočnjaka, podizanje kapaka, prirodno poticanje kolagena, elastina i hijaluronske kiseline.

Rezervirajte svoj termin već danas!


Primorska 8

Tel: 091 509 4449

051 262 630