Pripremite se za ljeto uz Cryo 21 u Studiju Divus VS

Pripremite se za ljeto uz Cryo 21 u Studiju Divus VS

U borbi s maslim naslagama, dok odbrojavamo do ljeta, ništa ne prepuštamo slučaju - baš stoga u Studiju Divus VS upravo je u tijeku posebna akcija na kriolipolizu, poznatu i pod opravdanim nadimkom "nekirurška liposukcija", koja smanjuje masne stanice na tijelu prirodnim putem.

Uređaj Cryo 21 vrlo je učinkovit u ulkanjanju masnih naslaga s trbuha, stražnjice, ruku, bokova, bedara i koljena, a uz uklanjanje celulita koristi se i za zatezanje kože, limfne i venozne drenaže te za lifting lica, uklanjanje podbratka, uklanjanje podočnjaka, podizanje kapaka, prirodno poticanje kolagena, elastina i hijaluronske kiseline.

Ovisno o dijelu tijela, tretmani traju od 20 minuta do pola sata, a prvi rezultati su vidljivi odmah - no pozitivne promjene slijede i kroz sljedeća dva tjedna.

undefined

Valja dodati i da Cryo 21 djeluje neinvazivno, stoga je pogodan i za osobe koje imaju problema sa štitnjačom, dijabetesom, proširenim venama i kapilarama, kao iza osobe s pejsmejkerom.

Ukratko, riječ je o uređaju koji će vas osloboditi neželjenih "viškova" i uštedjeti vam vrijeme uz maksimalne rezultate.

U Studiju Divus VS kriolipolizu možete isprobati po cijeni od 2000 kuna za 6 tretmana, odnosno 4000 kuna za 12 tretmana.

Svoj termin rezervirajte već danas!


Primorska 8

Tel: 091 509 4449

051 262 630Autor: Extravagant