Pripremite kožu za ljeto tretmanima u Studiju Divus VS

Pripremite kožu za ljeto tretmanima u Studiju Divus VS

Iako se to trenutno možda ne čini tako, prije no što se okrenemo ljeto će već biti na vratima. Stoga je upravo sada pravi trenutak za pripremu kože za dane kada je upravo ona u prvom planu. 

Naša je preporuka krenuti s čišćenjem lica ultrazvučnom špatulom, za svjež i zdrav izgled. Riječ je o inovativnom eksfolirajućem tretmanu koji kombinira pet vrsta pilinga u samo jednom tretmanu – mehanički s dijamantnim granulama, ultrazvučni, kemijski piling s kiselinama, enzimski, te biološku inhibiciju. Ovim tretmanom u potpunosti se uklanja odumrli sloj kože, čiste se pore, smanjuju se proširene pore, te se koža dubinski regenerira. Koristi se i kod raznih mrlja na licu, ekspresionih bora, malih ožiljaka, te tragova akni.

undefined

Zatim se počastite tretmanom Skeyndor Mesoinfusion DSC aparatom, koji će uspješno ukloniti bore, posvijetliti hiperpigmentacije, osvježiti ten, učvrstiti tonus kože lica i tijela, reducirati celulit i pomladiti kožu.

Ono što svaku ženu muči su neželjene dlačice, a njih se možete riješiti uz pomoć diodnog lasera. Upravo taj tretman trenutno je na akcijskom popustu od 20 posto. Diodnim laserom uklanjaju se neželjene dlačice nježnom, učinkovitom i bezbolnom metodom koja ne oštećuje kožu i ne ostavlja neželjene učinke.

undefined

Za kraj, nemojte zaboraviti na kosu, koja je uz osmijeh ipak najljepši ukras svake žene. Naša je preporuka da joj poklonite OLAPLEX tretman, koji kosi vraća kvalitetu, snagu, sjaj i ljepotu. Prilikom tretiranja kose farbanjem ili blajhanjem, Olaplex čuva kosu od oštećenja. I na ovaj tretman u Studiju Divus VS u tijeku je akcija:

TRETMAN OLAPLEX + FEN FRIZURA GRATIS - 100 kn

FARBANJE ILI PRAMENOVI + ŠIŠANJE sa OLAPLEXOM - FENIRANJE GRATIS

ULTRAZVUČNA ŠPATULA + FEN FRIZURA GRATIS - 280 kn 280 

*SVE AKCIJE VRIJEDE DO 1. SVIBNJA


Studio Divus

Primorska 8

Tel: 091 509 4449

051 262 630


Autor: Extravagant

Foto: Iva Znaor