Super jesenske akcije tretmana lica u studiju Divus VS

Super jesenske akcije tretmana lica u studiju Divus VS

Brojimo zadnje dane ljeta, a to je savršeno vrijeme za pripremu kože za hladnije jesenske temperature. Čišćenje lica i njega kože tijela must have je nakon ljetnih vrućina, a za to postoji nekoliko vrlo kvalitetnih metoda.

Preporučujemo posjet Divus VS studiju, gdje sjaj svojoj koži možete vratiti mezoterapijom - revolucionarnom estetskom, nekirurškom metodom kojom se visoka koncentracija pročišćenih aktivnih sastojaka uvodi u središnji dio kože, mezoderm, bez upotrebe igala. To je potpuno siguran tretman, bez povreda, podljeva i boli, sa trenutnim blistavim i dugotrajnim efektom koji će zadovoljiti očekivanja i najzahtjevnijih klijenata. Mezoterapija je namijenjena svakome tko želi ukloniti bore, posvijetliti hiperpigmentacije, osvježiti ten, učvrstiti tonus kože lica i tijela, reducirati celulit i pobijediti u borbi protiv starenja kože. Od 15. rujna u studiju Divus VS upravo mezoterapija će biti na posebnom, akcijskom popustu.

undefined

Mezoterapiju također preporučujemo kombinirati sa ultrazvučnom špatulom, tretmanom koji se provodi bez primjene pare i istiskivanja prištića. U tretmanu se kombinira pet različitih tehnika eksfolijacije - ultrazvučnu, mehaničku, kiselinsku, enzimsku i biološku. Efekt je odmah vidljiv, a učinci višestruki - čista, glatka i osvježena koža, ujednačeniji ten, posvijetljena hiperpigmentacija, smanjeni ožiljci i bore.

undefined

Ukratko, sve što vašoj koži treba za pripremu za jesen!


Primorska 8

Tel: 091 509 4449

051 262 630

Autor: Extravagant
Foto: Skeyndor/Facebook