Pripreme za ljeto u kozmetičkom salonu Per Lei

Pripreme za ljeto u kozmetičkom salonu Per Lei

Topli proljetni dani, najavljuju dugo i vruće ljeto! Stoga je sada pravo vrijeme da započnete s beauty tretmanima koji će pripremiti vaše tijelo i lice za izlaganje suncu.

Posjetili smo zato kozmetički salon Per Lei, Brešca 15a, koji je nedavno otvorio svoja vrata i u Krku, na adresi Sv.Petar bb, a koji u svojoj ponudi nudi sve što vam je potrebno da zablistate ovoga ljeta.

Uz popularne 2D, 3D ili 6D, ruski i mega volumen ekstenzije trepavica, nude i lash lift i farbanje trepavica. Trepavice postaju duže, punije, više zaobljene i intenzivno crne, savršene za dugo izležavanje na plaži. 


undefined


Zatim, gel od Shellaca koji produžuje vijek trajanja trajnog laka, depilacije i njegu stopala Shellacom.


undefined

undefined


Također, nude sve tretmane tijela, anticelulitne tretmane i termo deku, kako biste pripremili svoje tijelo i podarili mu predivan izgled.

Posebnost salona Per Lei su i razne bazne i napredne edukacije poput edukacija za ekstenzije trepavica, 1:1 individualne, ruski volumen 3D-11D, donje trepavice, lash to lash, lash lifft (bojanje i uvijanje trepavica), edukacije za medicinsku i estetsku pedikuru, manikuru sa Shellacom i ugradnju umjetnih noktiju, te geliranje.


undefined

 

Sve što vam je potrebno ovo ljeto, pronaći ćete u salonu Per Lei!