Priprema za jesen u Per Lei salonu: osunčan ten i prekrasna koža

Priprema za jesen u Per Lei salonu: osunčan ten i prekrasna koža

Nova jesenska sezona je pred nama, a ako ste ljubitelj ljeta poput nas, poželjet ćete zadržati onaj lepršavi, ljetni osjećaj u koži još dugo, dugo nakon što se temperature u termometrima spuste.

Idealna destinacija ovih je dana stoga Beauty salon Per Lei gdje vam je na raspolaganju pet mega sun solarija, kako biste još mjesecima zadržali zdravi, osunčan ten. 

Uvijek je pravi trenutak i za trajno uklanjanje dlačica laserom. U Per Lei salonu koristi se metoda koja na siguran i jednostavan način, uz pomoć intenzivno pulsirajuće zrake određene valne duljine trajno uklanja neželjene dlačice na svim djelovima tijela. Ovakav tretman obnavlja kožu, uklanja bore i kapilare, kao i pigmentacije na koži, a sve uz značajno manji broj tretmana potreban za optimalne rezultate.

undefined

Samo zato što je ljeto iza nas, nemojte si dozvoliti zanemariti i ostale djelove tijela: preporučujemo tretmane za mršavljenje i zatezanje kože lica, Triactive i radiofrekvenciju.

Radiofrekvencija daje novi život svakoj pojedinačnoj stanici i omogućuje im bolju apsorpciju hranjivih tvari iz krvotoka, stimulirajući tako prirodnu obnovu kolagena koji kožu čini glatkom, elastičnom i naizgled mlađom. Ukratko, riječ je o idealanom tretmanu za one koji ne žele kirurški zahvat pomlađivanja.

Triactive Plus je pak jedna od najboljih tehnologija za oblikovanje tijela današnjice i ujedno jedan od najpopularnijih tretmana u Beauty centru Per Lei. Triactive naime objedinjuje tri različite tehnologije: ultrazvuk, radiofrekvenciju i laser, čime istovremeno zateže i pomlađuje kožu lica i tijela te smanjuje obujam masnih naslaga i "briše" celulit. Rezultati su vidljivi neposredno nakon zahvata koji je posve bezbolan i ugodan, a moguće je izgubiti i nekoliko centimetara u pojedinim regijama.

Autor: Extravagant
Foto: Per Lei