Posjetili smo Beauty Centar by Dina - novu Beauty & Relax oazu u centru grada

Posjetili smo Beauty Centar by Dina - novu Beauty & Relax oazu u centru grada

U  predivnom ambijentu starog grada, u novom prostoru, posjetili smo Beauty Centar by Dina. Sa smješkom na licu, dočekala nas je Dina Maršanić, već svima poznato lice kada je riječ o vrhunskim beauty tretmanima i trajnom makeupu.

“Naša ideja je bila da u novom, jedinstvenom prostoru pružimo našim klijenticama sve usluge na jednom mjestu”; krenula je Dina, nakon što smo ušli u prostranu čekaonicu koja zrači pozitivnom atmosferom te nastavila: “Oduvijek sam sanjala otvoriti salon koji će moći ponuditi nešto drugačije; mjesto u kojem ćete se moći opustiti od stresne svakodnevnice i iz kojeg ćete izaći ljepši i sretniji.”

undefined

Istražujući salon, njezina vizija postala je sasvim jasna. Krenuli smo od Relax Rooma, sobe koja vas poziva na bijeg od stvarnosti. Ambijent u kojem se možete opustiti i prepustiti sami sebima. Ovdje se nalazi Infracrvena sauna - kraljica antistres programa, koja će vam pomoći izbaciti toksine iz tijela, smanjiti kilograme i celulit ili ublažiti nesanicu, artritis ili grčeve mišića.

Golden Room nudi zaista nešto posebno i drugačije - novitet i revoluciju u zatezanju kože - HIFU uređaj. Namijenjen osobama starijim od 30 godina, ovo je najdjelotvorniji aparat u tretiranju opuštene kože lica, vrata i dekoltea te proširenih, plitkih ili dubokih vena na određenim dijelovima tijela. Tehnologijom fokusiranog ultrazvuka visokog intenziteta, aparat na potpuno prirodan način postiže rezultate vidljive odmah nakon tretmana.

undefined

Obilazak završavamo u Silver roomu, prostoru posvećenom zdravlju i ljepoti. Kako bi klijenticama olakšali odabir usluga i uštedjeli novac, Centar nudi brojne pakete usluga. Dina nam govori kako je trenutno najveći interes za paketom Mršavljenje i detoks, što je i logično nakon praznika, tijekom kojih se svi volimo malo opustiti.

Odlazeći iz salona poželjeli smo vratiti se čim prije u nekoj drugoj ulozi, onoj manje radnoj, a više spremnoj za opuštanje.

Preporučamo vam da pogledate cijelokupnu ponudu usluga na web stranici www.dina-beautycentar.com ili na FB profilu Beauty Centar by Dina te ih svakako posjetite na adresi Ulica Pod Kaštelom 9.

Autor i foto: Press