Otvorenje Chang Thai massage centra - Dašak Tajlanda u centru Rijeke

Otvorenje Chang Thai massage centra - Dašak Tajlanda u centru Rijeke

Riječani i Riječanke odnedavno imaju priliku prepustiti se stručnim rukama izvornih tajlandskih terapeuta.


Chang Thai massage centar otvorio je svoja vrata u samom centru Rijeke, na adresi Korzo 2. Nakon dugogodišnjeg iskustva u turizmu, vlasnica Ana Buljan odlučila se na novi pothvat s ciljem prenošenja čari tajlandske masaže građanima Rijeke. Osoblje Chang Thai massage centra čine certificirani terapeuti s Tajlanda.


undefined

undefined

undefined undefined

undefinedundefined


Otvorenju centru prisustvovale su i brojne Riječanke koje su i isprobale najnoviji trend u Rijeci, tajlandsku masažu.


undefined  undefined

undefined

undefined undefined

undefined

undefined undefined


U ugodnom prostoru centra nalaze se čak tri vrhunsko opremljene sobe za masažu. Dvije sobe sadrže stolove za masažu, dok je jedna posebno prilagođena izvođenju masaže isključivo na spužvi na podu. Pri uređenju prostora pazilo se na svaki detalj kako bi se stvorila istinska oaza mira koja svakom klijentu pruža ugodu i relaksaciju.


undefined undefined

undefined


U Chang Thai massage salonu svakom klijentu se pristupa individualno, a u ponudi nude čak dvadeset različitih vrsta masaža, a za još potpuniji ugođaj, u prekrasnom predsoblju centra poslužuje se okrepljujući čaj kao uvertira u relaksirajući tretman.


undefined undefined


Za tajlandsku masažu se kaže da je pritisak koji liječi. Takva vrsta masaže omogućuje istovremeno opuštanje i povratak energije. Tijekom masaže terapeuti se koriste raznim tehnikama koje uključuju korištenje ruku, nogu, stopala i koljena kako bi postigli maksimalan učinak masaže. Trajanje jedne masaže kreće se od 45 – 120 minuta, pri čemu dulji tretman garantira i bolji učinak.


undefined

undefined undefined


Sudeći po predivno uređenom ambijentu i ugodnoj atmosferi, sigurni smo da će Riječani i Riječanke u Chang Thai massage centru pronaći idealan kutak za opuštanje od stresne svakodnevnice.

 

 


Chang Thai massage center

Korzo 2

099 216 1067

 

 

Fotografije: Eni Brušnjak

Autor: Extravagant