Otvara se prvi riječki frizerski salon za buđenje unutarnje i vanjske ljepote

Otvara se prvi riječki frizerski salon za buđenje unutarnje i vanjske ljepote

Na Viškovu se uskoro otvara novi frizerski salon koji svojom ponudom Riječanima i Riječankama nudi više od onoga na što su dosad navikli.

U salonu će se naime, uz klasične frizerske usluge, njegovati unutarnja ljepota.

undefined

"Ono što ga prvenstveno čini drugačijim jest koncept Vitasalona, odnosno salona koji svojim klijenticama nudi dijagnostičke usluge kao što su stanje kože, kose i vlasišta analizirano sa mikrokamerom i druga usluga, ona bitnije je, mjerenje razine vitamina i minerala u organizmu. Zašto? Zato jer je lijepa kosa rezultat balansa i dobrog stanja unutar organizma. Ja kao frizer mogu nekome ponuditi najskuplji i najbolji šampon za kosu, ali ako je u organizmu disbalans, taj šampon neće uspješno rješiti problem bez pomoći vitamina. Vitasalon će biti upravo takva franšiza salona koji će klijenticama nuditi rješenje za probleme unutar organizma upravo sa vitaminima. Tako da će salon, naravno, imati svoju policu sa vitaminima", otkrila nam je vlasnica Mirjana Klić.

undefined

U salonu Mickey moći ćete napraviti i jednostavnije tretmane lica, kao što su dubinsko čišćenje i njega, ali i tretman čišćenja lica ultrazvučnim valovima u kombinaciji sa njegom koja uključuje odabrane vrhunske serume koji prodiru u dublje slojeve kože uz pomoć uređaja sa galvansko-ionskim nastavkom.

undefined

"Ono po čemu me ljudi u Rijeci već poznaju jest izrada afričkih pletenica, koje će također biti u ponudi. A salon je uz sve to i Kids friendly, što znači da su djeca dobrodošla jer za njih imamo osiguran prostor za igru dok čekaju svoj red. Salon uključuje jednu sobicu koja je najmenjena za zabavu najmađima. Naravno, naši najmlađi imati će i svoje posebno radno mjesto koje čini stolica u obliku autića, a po završetku šišanja čekat će ih i mali pokon iznenađenja", otkriva Mirjana.

undefined

Točno vrijeme i lokacija još će kratko vrijeme ostati tajna, a svi koji nestrpljivo očekuju otvorenje prvog frizerskog salona ove vrste na našem području - pratite nas za nove informacije.

Autor: Extravagant