Otkrijte prvi Vitasalon u Hrvatskoj!

Otkrijte prvi Vitasalon u Hrvatskoj!

Znate li što je Vitasalon? Razumijemo ako još niste čuli, jer to je novitet na tržištu, nešto posve jedinstveno u Hrvatskoj, ali i u svijetu. Radi se o konceptu modernog salona koji ne njeguje samo vanjsku ljepotu, već i unutarnju.

Frizerski Vitasalon Mickey na Viškovu prvi je salon ovoga tipa. Tamo je i nastala ova uspješna ideja.

A o čemu se zapravo radi?

Jeste li znali da je kosa ogledalo stanja organizma? Želite li imati zdravu i sjajnu kosu nužno je znati u kakvom je stanju Vaš organizam i koji nutrijenti su mu potrebni za postizanje balansa. Zato su u Frizerskom Vitasalonu Mickey osmislili Vitasalon. Princip salona koji Vam nudi savjetovanje o  vitamina i mineralima nužnima za zdravlje kose, ali i rješenja za brojna neželjena stanja kose i vlasišta od kojih pati sve veći broj žena i muškaraca diljem svijeta. U ovom tipu salona, nakon konzultacija možete odmah nabaviti sve ono što Vam nedostaje, kako bi izbjegli daljnje traženje ili kupovinu proizvoda sumnjive kvalitete. U Vitasalonu možete saznati sve što Vas zanima o kosi jer je osoblje salona specijalizirano za to područje, a ako i postoji neka sumnja uređaj za mjerenje vitamina i minerala, kojeg možete pronaći u Vitasalonu Mickey, rješava sve nedoumice.

Kako se mjeri razina vitamina i minerala u organizmu?

Vitamini i minerali mjere se posebnim uređajem namijenjenim za to. Nove kliničke studije pokazale su izuzetno visoke podudarnosti nalaza ovog uređaja sa razinama vitamina i minerala u organizmu mjerenim klasičnim vađenjem krvi. Uređaj se temelji na metodologiji pod nazivom Elektroakupunktura prema Vollu (EAV). EAV koristi električni otpor kože na akupunktrurnim točkama kako bi ukazao na zdravstvenu neravnotežu tijela.

EAV se već desetljećima koristi u prirodnim ili integrativnim klinikama, kao i u raznim ljekarnama. Temelji se na istraživanju elektroakupunkture dr. Reinharda Volla, a trenutno je koristi preko 25.000 liječnika diljem Europe.

Proces mjerenja vitamina i minerala je brz i bezbolan. Traje svega 15-ak minuta.

 

Kako se na kosi manifestira deficit vitamina i minerala u organizmu?

Postoji nekoliko stanja kose i vlasišta koja potencijalno upućuju na nedostatak nekih od osnovnih vitamina i minerala. Primjerice, kod peruti se vrlo često radi o nedostatku omega-3 masnih kiselina ili o nedostatku vitamina B kompleksa. Osim samog vlasišta, moguće je i perutanje kože po cijelom tijelu, ponajviše laktovima. Gubitak sjaja kose može uzrokovati nedostatak vitamina A ili vitamina H (poznatog kao biotin). Pretjeranom opadanju kose uzrok može biti nedostatak željeza i cinka. Stres uzrokuje mnoge probleme, a ako ga već ne možemo izbjeći, poželjno je bar nadoknaditi nedostatke odgovarajućim suplementima.

 

Konzultacije i nabava nakon mjerenja

Po završetku mjerenja vitamina i minerala od educiranog osoblja Vitasalona dobiti ćete detaljne informacije o Vašem mjerenju, te će Vam na vrlo jednostavan način objasniti što određeni deficit uzrokuje, te čime ga nadomjestiti.

Namjera Vitasalona je svojim klijentima pružiti najbolju uslugu, stoga je neophodno bilo u maloprodaju salona uvrstiti pomno birane prirodne vitamine koji su pokazali najbolje rezultate što je bilo presudno za njihov odabir.

Cilj Vitasalona je ukazati na deficit vitamina i minerala u organizmu i nadomjestiti ih, a to je najlakše postići uz kvalitetne suplemente. I baš zato, klijenti Vitasalona Mickey uglavnom izlaze iz salona sa svojom dozom supervitamina i osmijehom na licu, a povratne informacije koje dobivaju na slijedećem terminu nešto su predivno.  Svakim danom povećava se broj zadovoljnih klijenata jer rezultati ne izostaju.

Izrada franšize

Testirajući ovu ideju kroz 6 mjeseci u Vitasalonu Mickey, zaključili su da je Vitasalon upravo ono što bi svaki salon za uljepšavanje trebao imati. Mnoge su dobrobiti ove ideje, kako za salone, tako i za klijente. U svijetu su uspješniji saloni koji u ponudi imaju veći broj različitih usluga, jer u današnje vrijeme klijent želi što više stvari obaviti na istom mjestu u što je moguće kraćem vremenu. A svima nam je jasno i zašto...

Upravo zbog toga, sa početkom 2019.,  odlučili su krenuti u realizaciju izrade franšize. Ovim potezom omogućiti će salonima da postanu licencirani Vitasalon, uz besplatnu edukaciju o vitaminima i mineralima koja će biti osigurana svim partnerima. A dobrobit za klijente je što će u svome salonu u kojega odlaze već godinama, konačno moći dobiti savjete za zdravlje svoje kose iznutra, ali i nabaviti kvalitetne dodatke. Predbilježbe za salone partnere već su u tijeku, a javiti se možete porukom putem Facebook stranice Frizerski Vitasalon Mickey, ili putem e-maila na: info@mickeyroyal.hr

 

Poseban poklon za čitatelje:

Ovom prilikom svim čitateljima Extravaganta Frizerski Vitasalon Mickey do kraja siječnja poklanja mjerenje vitamina i minerala i konzultacije, kao i 20% popusta za maloprodaju. Sve što trebate učiniti je obavezno rezervirati svoj termin u salonu, a kod za poklon bon glasi: EXTRAVAGANT2019.

Zavirite i Vi u prvi, i zasad, jedini Vitasalon, jer zdrava kosa dolazi iznutra!

 

Frizerski Vitasalon Mickey

Marinići 165, Viškovo.

051/229-771   

091/229-77-17   

e-mail: info@mickeyroyal.hr