Održana spektakularna izložba kose pod nazivom „Kosa kao remek djelo“

Održana spektakularna izložba kose pod nazivom „Kosa kao remek djelo“

Elegantna zagrebačka galerija Forum prošlog je petka bila prava mala oaza ljepote i mode. Naime, upravo ondje, održana je nesvakidašnja izložba kose, kojom je i službeno obilježeno sezonsko finale beauty kampanje „Kosa kao remek djelo“.


undefined

 

Kampanju je osmislila i u djelo provela jedna od najpoznatijih i najuspješnijih svjetskih beauty kompanija s gotovo stogodišnjom tradicijom – Keune Haircosmetics. Njihovi frizeri i stručnjaci pomno su analizirali hair trendove zacrtane za novu sezonu, proučili savjete i prijedloge od najpoznatijih svjetskih hair stilista i sve to pretočili u ovu izvrsnu kampanju. 9 frizerskih salona - partnera ili slikovitije rečeno – umjetnika kose, u protekla su dva mjeseca prikazali čak 15 divnih i inspirativnih hair trendova na kosama svojih klijentica, koje su u ovom slučaju poslužila kao njihova slikarska platna.


undefined

 

Raskošna paleta jesensko – zimskih nijansi prikazanih tijekom trajanja turneje sadržavala je nijanse pod nazivima Cinnamon Swirl, Toasted Coconut, Caramel Ombre, Buttery Blonde ili pak Blackberry, Cold Brew i Cotton Candy Pink. Svi ti trendovi ponovno su prikazani na izložbi na jedan nadasve originalan i iznimno svečan način – na 15 živih modela, koji su tako na djevojkama odjevenim u jednostavne i elegantne crne duge haljine, diskretno naglašene modnim nakitom zlatarnice Prahir, došli do punog izražaja i čarobno zablistali.


undefined

 

Brojni uzvanici, sve redom priznati beauty stručnjaci, hair stilisti te modni i beauty urednici, bez daha je ostavila spektakularna izložba kose, kao i divan nastup mlade Domenice Žuvele, koji se savršeno uklopio u ovu večer slavlja ljepote. Među okupljenim mnoštvom, našla su se i poznata lica, poput Elle Dvornik, Ive Šarić Leko, Marine Lacković, Nine Mije Čikeš, Sonje Lamut, Lane Puljić , Horvata Čagalja i drugih.


undefined

 

Premda je ovime službeno završena ova sezona kampanje „Kosa kao remek djelo“, trendove ćemo sigurno još viđati na kosama svih dosadašnjih modela, kao i na svima onima, koji će se tek odlučiti na neki od ovih prelijepih, jesensko – zimskih remek-djela kose.


undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

 

Foto: Goran Perešin i Alen Večanin

Autor: Press