Od Praga do Rijeke: Ivana Zoretić, frizerski salon É

Od Praga do Rijeke: Ivana Zoretić, frizerski salon É

Među više od 1700 frizera iz čitave Europe koji su početkom lipnja u Pragu, na eventu Future.Love brenda Kevin.Murphy potražili inspiraciju za aktualnu sezonu, bila je i vlasnica riječkog frizerskog salona É, Ivana Zoretić.

undefined

Kevin Murphy je sa stručnom ekipom renomiranih edukatora okupljenima prenio bogato znanje i iskustvo, a osobito su u prvom planu bili klijenti s izraženim osobnostima, kojima je bilo potrebno prilagoditi svaki od aktualnih trendova.

undefined

Kako je kazao Kevin Murphy, događanje Future.Love bilo je posvećeno „istraživanju načina unapređivanja frizerstva i osiguranju snage industrije za buduće generacije klijenata. Mislim da ćemo u frizerskim salonima viđati sve više klijenata s različitim osobnostima, a oni će zahtijevati od nas da znamo kako prilagoditi pojedinačni trend isključivo njima. Zajedno sa svojim timom htio sam s posjetiteljima podijeliti svoja iskustva i znanje te osigurati da budu spremni na klijente koji sate i sate provede online, istražujući o najnovijim trendovima koji se stvaraju diljem svijeta.” 

undefined

Doista, frizure koje dominiraju ovom sezonom su izrazito individualne, nesputane i jedinstvene, ističe Ivana Zoretić nakon praškog iskustva.

undefined

Od stroge klasike s dozom asimetrije do razbarušenih frizura i "neurednih" pletenica, osnovna misao bilo koje frizure prvenstveno je naglasiti osobnost, što može poći za rukom samo vještim rukama frizera.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Autor: Extravagant
Foto: Ivana Zoretić