Novogodišnje frizure

Novogodišnje frizure

Polako se već pripremate za novogodišnji doček?
Sigurni smo da ste već odabrali haljinu koju ćete nositi. Isto tako trebate i neku frizuru, a ne znate odakle početi, koji stil frizure odabrati da se uklopi u vašu odjevnu kombinaciju?
Zato smo mi tu da vam pomognemo i damo koju ideju.

undefined

PUNĐE
Punđe su vjerovatno najpopularnija svečana frizura sa kojom ne možete pogriješiti, bilo da su zalizane, opuštene, visoke ili niske sa upletima ili bez. U svaku kombinaciju će se uklopiti.

undefined

GLAMUROZNI VALOVI
Ove godine su posebno popularni lagani valovi a također će biti odličan izbor za novogodišnju frizuru, bilo da imate dugu, pa čak i kraću kosu. Ako ipak želite kovrče pomalo otkačene, u kombinaciji sa možda nekim šljokicama također ćete biti totalni hit.

undefined

POTPUNO RAVNO
Ravna, zalizana, sjajna kosa možda zvuči jednostavno ali isto tako može biti svečana. Pogotovo ako imate odjevnu kombinaciju koja ima puno detalja, uzoraka ili boja. Ova klasična frizura je pun pogodak. U ovom slučaju se možete poigrati bojom kose ili kojim pramenčićem tako da ipak ni ovakva klasična frizura ne bude jednostavna.

undefined

PLETENICE

Pletenice su vrlo romantične, lagane koje možete ukrasiti raznim nakitom i izgledat će odlično. Idealno za sve dužine kose. S njima se možete igrati na razne načine a za još svečaniji izgled najbolje ih je malo izvući sa svake strane.

undefined

Autor: Helena Gajec za E SALON, 
Foto: Zvonimir Ferina, Fashion.hr, E salon, kevinmurphycroatia