Novo u Aristos wellness & spa centru u Zagrebu - SpinRepair

Novo u Aristos wellness & spa centru u Zagrebu - SpinRepair

Ostati mlad i zdrav prirodna je želja svakog čovjeka. Danas ljudi pokušavaju izgledati mlađe uz estetsku kirurgiju i uz podvrgavanje različitim kozmetičkim tretmanima uz primjenu botoxa, različitih vrsta filera, lasera, radiofrekvencija. Učinak pomlađivanja vidljiv je izvana, vanjski „make up” kože koji ima svoj vijek trajanja i kojim se maskiraju promjene nastale prirodnim starenjem, ali ne utječe se na pomlađivanje kože iznutra i koža i dalje stari.  Tim metodama djeluje se uvijek samo na određeni dio tijela, te osim neugodnosti i rizika do kojih može doći, dugoročno se ne može znati njihov pravi učinak na kožu.

Upravo iz navedenih razloga, nametnulo se pitanje na koji se način može djelovati na stanice kože iznutra s ciljem poticanja njezinog prirodnog procesa regeneracije. Odgovor se našao u brojnim znanstvenim studijama koje su potvrdile regeneracijski učinak MBST patentirane njemačke metode terapijske magnetske rezonance koja zadnjih godina postaje novim standardom u medicini kod liječenja i prevenciji osteoartritisa i osteoporoze s ciljem obnavljanja kosti i regeneracije hrskavice. Imajući u vidu uspješnost te metode u medicinske svrhe, slijedila je inovacija te tehnologije u kozmetičke svrhe, te je razvijen SpinRepair uređaj kojim se na potpuno neinvazivan način putem naše vlastite elektromagnetske energije tretira „uzrok” starenja kože. 


undefined


Poznato je da je kolagen zaslužan za čvrstoću i stabilnost tkiva, te oko 30 % ukupnih bjelančevina u tijelu čine kolageni. Ljudski organizam ga sam sintetizira, ali starenjem se ta sposobnost gubi do 1,5 % godišnje nakon 25. godine života što uzrokuje pojavu bora, suhoću kože, narušen oblik tijela, celulit. Da bismo to spriječili te potaknuli njegovu sintezu, te regenerirali i prirodno pomladili kožu, sa SpinRepair uređajem dubinski se djeluje i aktiviraju stanice koje sintetiziraju kolagen. Osim aktiviranja kolagena, potiče i proizvodnju koenzima Q10 koji djeluje kao snažan antioksidans, te štiti kožu od oksidacijskog stresa i slobodnih radikala, te osigurava vitalne funkcije - zaštitu, regeneraciju i obnovu. Dodatna prednost je što se ovom metodom može „pomladiti“ koža cijelog tijela, a ne samo lica i to na potpuno zdrav, bezbolan način s dugoročnim koristima i učinkom.


undefined


SpinRepair je namijenjen svim samosvjesnim osobama koje su zadovoljne svojim izgledom, brinu o svom zdravlju, te žele osvježiti svoju kožu, usporiti starenje i pomladiti se bez invazivnih kozmetičkih i estetskih zahvata. Uz SpinRepair tretman će prvenstveno pomoći svojoj koži da se prirodno regenerira i postane zdravija što će rezultirati ljepšim izgledom, boljim tonusom i dovesti do aktiviranja njezinog pomlađivanja. Kao što je svima poznato, potrebno vrijeme za regeneraciju kože je minimalno 28 dana stoga i rezultati nisu trenutni, što je dokaz da se ne radi o instant efektu već dubinskom djelovanju na stanice koje se na taj način aktiviraju. 


undefined


SpinRepair pomaže kod smanjivanja bora, celulita, strija, pigmentacije kože te pomaže kod kuperoze i ožiljaka. Za višestruko bolji i brži učinak, SpinRepair je razvio vrhunsku kozmetiku koja će sa svojim dragocjenim sastojcima pomoći u ubrzavanju samog procesa pomlađivanja. 


undefined
undefined


Dodatna prednost SpinRepair tretmana je da se radi o vrlo ugodnom i opuštajućem tretmanu gdje ležite u SpinRepair naslonjaču u relax zoni wellness centra sat vremena uz ugodnu glazbu, knjigu dok se istovremeno dubinski aktiviraju stanice vaše kože.undefined
undefined

Tretman se koristi za:
- smanjivanje bora, strija, celulita, obješene kože
- smanjivanje  pigmentacije i kod problema s kuperoznom kožom
- pomlađivanje kože

SpinRepair Rejuvenation anti aging program za regeneraciju i pomlađivanje kože može se provoditi kroz nekoliko programa:
- Tretman za lice i dekolte
- Tretmani za područje trbuha i bedra
- Tretman cijelog tijela i lica

Paketi se sastoje od tri, sedam ili deset tretmana u trajanju od sat vremena. Preporuka za najbolji učinak je provođenje paketa koji se sastoji od sedam ili  7+3 tretmana unutar sedam, a najviše 14 dana. Za održavanje zdravog izgleda kože, preporučuje se provesti tzv. Booster paket od tri tretmana jednom do dva puta godišnje.
Tijekom provođenja tretmana, za bolji i brži učinak, koristi se i odgovarajući set SpinRepair kozmetike koja je uključena u tretman. Sama kozmetika može se koristiti i nakon završetka tretmana, te ju je moguće kupiti u wellness & spa Aristos centru.


undefined


SpinRepair tretmani se provode isključivo u Aristos wellness & spa centru u Zagrebu uz obaveznu rezervaciju min 72 h prije prvog dolaska pismenim putem na mail: wellness@hotel-aristos.hr

Fotografije: Iva Znaor
Izvor: Hotel Aristos