Novo ruho poznatog Blue Box-a

Novo ruho poznatog Blue Box-a

Redizajnirani, svježi i ugodniji Blue box solarij ovog je mjeseca proslavio jedanaestu godišnjicu rada i prvu uspješnu godišnjicu Taras Relax & beauty salona. U želji da svojim klijenticama ponudi još i više, vlasnica je Taras salon koji se do nedavno nalazio na Korzu, ujedinila je s Blue box-om i tako omogućila sve vrhunske usluge na jednom mjestu.  


undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined


undefined


Inače, Blue box je dugi niz godina među brojnim Riječankama i Riječanima sinonim za brončani, preplanuli i zdravi ten. Uz vrhunske solarije možete imati ten kakav ste oduvijek željeli - lijep i atraktivan.

U ponudi nude čak osam ležećih i stojećih solarija, najpoznatijih brendova u svijetu solarija, Ergoline i Soltron, srednje i turbo jačine s certificiranim i novim lampama odobrenih od strane Ministarstva zdravlja.


undefined

undefined

undefined


Uslugu su upotpunili i novom bogatom linijom Tannymaxx kozmetike namijenjene isključivo za solarij. 


undefined

undefined

undefined


Nas je posebno osvojila linija Diamond koja sadrži alpsku ružu, ekstrakt lotusa koji je jedinstven zbog izrazito jakog pomlađujućeg djelovanja, aloe veru koja umiruje kožu, te posebnog sastojka, dijamantne prašine koja koži daje dodatnu blistavost. Posebnost linije je što se kreme mogu koristiti i za kućnu upotrebu, te će izuzetno nahraniti kožu i očuvati boju dobivenu u solariju.


undefined


U mjesecu prosincu očekuje vas i novitet u ponudi. Riječ je o Spray tan-u koji će izvoditi stručna osoba s pet godina iskustva.

Trenutno u Blue box-u možete kupiti i njihove bonus kartice putem koje sunčanje platiš samo 200 kn, a sunčaš se za iznos od 300 kn, te njihova najprodavanija redovna kartica, platiš 400 kn, a sunčaš se za 600 kn.

U prostoru Blue boxa također sada možete uživati i u tradicionalnoj tajlandskoj masaži, relax masaži s mastima s Tajlanda, antistress masaži, opuštajućoj,  te aroma masaži u trajanju od 70 minuta koja je trenutno na akciji, pa sada umjesto 250 kn, iznosi 160 kn.


undefined

undefined undefined


Kako biste u potpunosti uživali u masažama daju vam mogućnost odabira ulja za masažu, a možete birati između naranče – cimeta, čokolade, lavande i ulja mediteranskog bilja, a sva ulja su potpuno priroda i predivnog mirisa.


undefined


U novom prostoru za sve svoje klijente osigurali su i hidromasažnu tuš kabinu, a sve masaže provodi isključivo njihova maserka s Tajlanda na koju su jako ponosni, kako zbog njenog rada, tako i zbog načina zbog kojega joj se klijenti uvijek iznova vračaju.

Sve masaže mogu se kupiti i u obliku poklon bona.


undefined


U sklopu Blue Box-a nalazi se i dječji kutak.


undefined

undefined


U ponudi također nude i geliranje noktiju, trajni lak i lash lift, podizanje trepavica.


undefined
undefined

undefined

undefined

undefined

undefined


Tim Blue box-a broji čak sedam djelatnica, a s obzirom da im se od 1.prosinca,2017. godine pridružuje i osma djelatnica koja će biti zadužena za lijepe nokte svih njihovih klijentica, daruju ugradnju noktiju po cijeni od 150 kn, umjesto redovne cijene od 220 kn.

Za mjesec prosinac pripremili su vam i brojne pogodnosti, pakete i nagradne igre koje će savršeno zaokružiti njihovu blagdansku ponudu.

 Blue box solarij

Radno vrijeme:

pon- sub 8- 22h, nedjelja 10-22h.

info 099 797 -1633

Taras Relax& Beauty

info 095/317-0155