Njega lica u zimskim periodima

Njega lica u zimskim periodima

Gospođa Zima već neko vrijeme kuca na vrata i prije nego što ostavi svoje tragove na vašem licu, pravo je vrijeme da kožu dodatno nahranite intenzivnijim preparatima, poput hranjivih prirodnih pakunga, hidratantnih maski, uljnih seruma i sl., preporuka stručnjaka je da si tijekom zime redovno priuštite kozmetičke tretmane za njegu ili idealno – ciljanu kuru prirodnih kozmetičkih tretmana, kako biste na duge staze sačuvale mladolik izgled i zdravu kožu lica.

Neprestano sjedenje u grijanim, umjetno osvijetljenim prostorima u zimskim mjesecima, uz dodatnu izloženost vanjskoj hladnoći, vjetru i općenito smanjenom unosu tekućine i svježe hrane, izvlači iz kože ono malo vlage što koža uspije samo po sebi očuvati.

undefined

"No valja napomenuti, da zdravu kožu i lijepu kosu postižemo i pametnim izborom namirnica koje nam pomažu da prije svega budemo zdrave izvana i iznutra. Stoga, pijte dovoljno tekućine i biljnih čajeva, to jest, vlažite kožu iznutra. Jelovnik obogatite hranom bogatom omega-3 masnim kiselinama poput sjemenki lana, orašastih plodova, masne ribe kao što su sardine, tuna i slično. Jedite riblje juhe, ili uzimajte laneno ili riblje ulje oralno na dnevnoj bazi jer ono pomaže usporiti procese starenja i odlično je za regulaciju probave; ne zaboravite da su zdrava crijeva podloga za zdravu kožu", savjetuje Damira Broz iz AyA holističkog studija.

"U AyA Studiju nastojimo da je svaki tretman lica jedno posebno ritualno iskustvo koje će vam osim blistave i zdrave kože priuštiti i nezaboravno putovanje kroz potpuno opuštanje na putu do vaše vlastite esencije", pojašnjava Damira.

undefined

Više o ponudi kozmetičkih tretmana pročitajte na linku:


Autor i foto: Aya Studio