Neželjene dlačice više nisu problem!

Neželjene dlačice više nisu problem!

Jedan od glavnih estetskih problema kod žena svakako su neželjene dlačice. Koliko god se trudili i koristili razne metode uklanjanja i prekrivanja, one su uvijek tu i moramo priznati da nam stvaraju zaista veliku smetnju.

Srećom na tržištu su se pojavili aparati za trajno uklanjanje dlačica, a frizersko-kozmetički studio Divus ima jedan od najboljih. Riječ je o vrhunskom uređaju za trajno uklanjanja dlaka, diodnom laseru M808.

O čemu je zapravo riječ i po kojem principu radi?

Diodnim laserom uklanjaju se neželjene dlačice nježnom, učinkovitom i bezbolnom metodom koja ne oštećuje kožu i ne ostavlja neželjene učinke. Princip rada lasera je takav da se laserski zraci direktnim kontaktom usmjeravaju na kožu, svjetlost laserskog zraka se absorbira u pigmentu folikula dlake (melanin), koja se u koži pretvara u toplinu, koja trajno uništava folikul dlake.

Kakvi su rezultati?

Kod ispravno obavljenog tretmana, nakon početnog crvenila koje traje najduže jedan dan, pojavljuju se nakon deset do četrnaest dana kratke dlačice koje same otpadaju. Tretman obuhvaća gotovo sve dijelove tijela, a broj potrebnih tretmana za potpuni prestanak rasta dlačica vrlo je individualan i ovisi o različitim faktorima, no konačni rezultat je trajan.

Novost je i SHR metoda, koja predstavlja revoluciju u trajnom uklanjanju dlačica zbog višebrojnih prijelaza preko jednog područja, s kojim se omogućava bolja efikasnost i smanjuje neugoda tijekom samog tretmana. Višebrojnim prijelazima preko jednog područja se postiže veće nakupljanje energije na tom mjestu te duže zagrijavanje korijena dlake, što rezultira većom efikasnošću i uspješnijim uništenjem dlaka.

 

undefined


Koje su prednosti diodnog lasera M808?

- omogućava tretiranje svakog tipa kože, čak i preplanulu kožu tijekom ljeta

- kod SHR metode laser prelazi više puta po istoj površini kože, dok svi ostali laseri prelaze samo jednom

- tretman je bezbolan, a sistem hlađenja laserske glave na -5° C ga čini prijatnijim

- laser istovremeno podmlađuje kožu i ubrzava proces zarastanja ožiljaka nastalih kao posljedica uraslih dlačica

- potreban je manji broj tretmana u odnosu na druge lasera i IPL tretmane

 

Frizersko-kozmetički studio Divus je jedini studio na našim područjima i šire, koji posjeduje ovaj odličan diodni laser M808. Stoga požurite i uvjerite se u njegovu učinkovitost.

 

 

 

Studio Divus

Primorska 8

Tel: 091 509 4449

051 262 630