Ne znate što pokloniti za Božić? Mi predlažemo BeautyBox

Ne znate što pokloniti za Božić? Mi predlažemo BeautyBox

Još uvijek ste u potrazi za najsavršenijim blagdanskim poklonom s kojim ćete razveseliti svoje najmilije ili ste poklone već pronašle, ali ipak želite i sebe nagraditi s nečim prekrasnim kako biste se ovih blagdana osjećale zaista posebno!

Mi vam predlažemo BeautyBox, kutijicu sreće koja je već dobro poznata među brojnim ljubiteljicama kozmetike i beauty preparata. Kutijica koja svaki mjesec stiže na vašu adresu, te vas redovito oduševljava ponudom koju su samo za vas odabrale naše najdraže djevojke iz BeautyBox tima, ovoga prosinca stiže u još ljepšem, još glamuroznijem i još neodoljivijem izdanju. Riječ je o božićnom BeautyBoxu koji sadrži sve što vam je potrebno ovih blagdana!

Naručite već sada svoju kutijicu sreće na www.beautybox.hr , a dok ju čekate pogledajte što se nalazilo u prošlomjesečnoj kutijici.

Odličan Apipharma Vitarojal medni sirup s matičnom mliječi.


undefined


L.O.V Cosmetics Hrvatska ruž za usne oduševio nas je svojom teksturom, dizajnom i bojom!


undefined


Od šest proizvoda u kutijici sreće za studeni našla su se i tri uzorka odličnih proizvoda poput Moschino parfema Martimex Croatia, Apivita Hrvatska šamponi za kosu i Le Couvent des Minimes krema za lice.


undefined


Losion za tijelo švedskog brenda Barnängen jedan je od njih. 400ml spasa i zadovoljstva za suhu kožu.


undefined


Sretne blagdane želi vam BeautyBox tim! 
Autor: Extravagant