Mjesec ljubavi u Chang Thaiju

Mjesec ljubavi u Chang Thaiju

U mjesecu ljubavi, veljači, Chang Thai massage center za sve je parove pripremio posebne couple masaže, u trajanju od 60, 90 i 120 minuta, uz koje idu i 2 čaše šampanjca na poklon. Savršeno je to iznenađenje za Valentinovo, uvod u romantičnu večer ili jednostavno dar bijega od stresa i svakodnevice u romantiku i opuštanje.

undefined

Istovremeno, u veljači je na snazi i 20% popusta za Thai masažu u trajanju od 90 minuta.

Tajlandska masaža poznata i pod tradicionalnim nazivom Nuad Bo-Rarn, predstavlja oblik istočnjačke tjelesne terapije, a u tretmanima tajlandske masaže obuhvaćeno je tijelo, um i duh. Počeci Thai masaže sežu do samih korijena budizma: nastala je u Indiji, prije više od 2500 godina, a osmislio ju je liječnik Jivaka Kumar Bhaccha, prijatelj i liječnik samog Bude, kako tvrde neki izvori.

undefined

Tajlandska masaža temelji se na 10 najvažnijih energetskih kanala kojima teče “životna energija”. Ti se kanali nalaze oko dva prsta ispod površine kože, a prožimaju cijelo tijelo.  Za zdravlje je važno da su ti kanali prohodni, a tradicionalna tajlandska masaža razvijena je s ciljem da otkloni sve energetske blokade.

Tajlandskom masažom uklonite umor, natečene limfne čvorove, bol u zglobovima i glavobolju; povećajte fleksibilnost i okretnost, smanjite boli u mišićima i grčeve, mirite živce i omogućite tijelu duboko opuštanje te se oslobodite od emocionalnih tegoba i potaknite cirkulaciju.

Tijekom veljače 20% snižena je i cijena Foot and thai masaže u trajanju od 60 minuta. Sopala su puna točaka čije stimuliranje, stoga masaža stopala ima snažan utjecaj na sve organe u tijelu: zube, uši, glavu, bubrege, probavni sustav, reproduktivne organe...

undefined

Na stopalima se nalaze zone koje predstavljaju sve unutarnje organe i dijelove tijela, pa se u njima nakuplja mnogo stresa. I onog neposredno vezanog uz stopala, ali i osobu u cijelini. Stopala nose sav teret, a dodatni izvor fizičkog stresa su tvrde podloge u urbanim sredinama, obuća te poslovi koji posebno opterećuju stopala.

Pružite i sebi i svojim najmilijima trenutke opuštanja i istinske relaksacije u sigurnim rukama Chang Thaija.

Chang Thai massage center
Korzo 2
051 636 966