Maderoterapija: Buldožerkom i Mesožderkom protiv celulita

Maderoterapija: Buldožerkom i Mesožderkom protiv celulita

U svijetu ljepote i vječne borbe protiv jednog o najgorih neprijatelja gotovo svake žene, celulita, pojavio se novi-stari ratnik koji je, čini se, izuzetno djelotvoran. Riječ je o maderoterapiji, u prijevodu "terapiji drvetom", koja svoje korijene vuče iz Kolumbije. 

"U masaži se koriste anatomski oblikovana drva te je to čini 100% prirodnom bez alergijskih reakcija na koži. Tehnika ove masaže podrazumijeva seriju pokreta koji se ponavljaju koristeći 6 različitih drvenih elemenata pomoću kojih stimuliramo limfni sistem tijela i time ga oslobađamo od toksina, ubrzavamo metabolizam te ujedno opuštamo um i tijelo", pojasnila nam je Maja iz salona Beauty Lounge Bakar, gdje su se zadovoljne klijentice već uvjerile u rezultate maderoterapije.

undefined

Ovaj oblik uklanjanja celulita postao je nedavno svojevrsni hit u Srbiji, a potom i drugdje zahvaljujući Snežani Rulić, poznatijoj kao Sneki Ubica Celulita. Upravo Snežana osobno je dizajnirala valjake ili "oklagije" koje su dobile nadimak "mesožderka" i "buldožerka" zbog iznimno dobrog anticelulitnog utjecaja. Interes je toliko velik da Sneki ovih dana održava radionice i edukacije po čitavoj regiji. Jedna takva održana je nedavno i u Zagrebu.Obzirom da se masažom dopire duboko unutar kože aktiviraju se ćelije te je terapija posebno efektivna za redukciju struka, eliminaciju "sjedećih bokova", definiranje nogu, zatezanje bedara i nogu te smanjenje obujma, a mogu je koristiti i trudnice do 7. mjeseca trudnoće, rodilje 40 dana nakon poroda, dojilje, osobe poslije bilo kakvih zahvata nakon 30 dana kao i osobe s trombozom, ističu u Beauty Loungeu.

"Dojmovi su odlični isto kao i rezultati, koji su vidljivi već nakon 4 tretmana. Ono što je mene osobno oduševilo je to što masaža nije bolna nego je ugodna a to je ono prema čemu sam bila skeptična. Napokon je došlo vrijeme da se celulita riješimo bezbolnim putem jer ja inače na onoj klasičnoj "skačem" po onom stolu. Žene dođite probajte i uvjerite se same, nećete požaliti", kaže Maja, dodajući da maderoterapija nije rezervirana samo za žene, nego se ovom metodom i muškarci mogu riješiti svog "pivskog trbuščića".

undefined

"Htjela bi se ovim putem zahvaliti našoj Sneki 'ubici celulita' što je svoje znanje prenesla na mene i nama ženama olakšala život", napominje Maja, a s njom se slažu i u riječkom solariju MegaSun, gdje su također oduševljeni rezultatima.

"Iskustva klijenata su super, oni su oduševljeni. Nakon samo 3 tretmana, a trebalo bi ih biti 10, rezultati su već vidljivi. Noge su lakše, zapeglanije, vidljivo se izbacuju stare nakupine vode i masnoće. Tretman se može raditi i dan za danom i s pauzom, a učinkovitiji je od ručne masaže jer laganim pritiskom valjci prodiru na kritična mjesta. Veoma bitna alatka pritom je peglačica tijela s kojom se zapeglaju noge i podigne guza. To je već vidljivo nakon samo dva do tri tretmana, pa se klijentice sa zadovoljstvom vraćaju i nastavljaju s terapijom", objašnjavaju nam u MegaSunu.

undefined

"I moje osobno iskustvo je sjajno, moram priznati da sam oduševljena rezultatima prije i tijekom obuke, kao i sada u MegaSunu kod naših klijentica", kažu iz MegaSuna, gdje također zahvaljuju Snežani što je ovu vrstu terapije dovela i na naše područje.

Foto: Instagram
Autor: Extravagant