Kriosauna – Novi hit tretman koji zaustavlja starenje u estetskom centru Eternity!

Kriosauna – Novi hit tretman koji zaustavlja starenje u estetskom centru Eternity!

Estetski centar Eternity ovih je dana predstavio svjetski poznati beauty novitet, Kriosaunu. Riječ je o visoko kvalitetnom beauty tretmanu u čije su se rezultate već uvjerila i brojna svjetski poznata lica poput Cristiana Ronalda, Demi Lovato, Lindsay Lohan i brojnih drugih.

Terapija u Kriosauni namijenjena je svima onima koji žele smršavjeti, zategnuti nepravilnosti na koži i ukloniti znakove starenja s kože lica i tijela, te svima onima koji su izloženu svakodnevnom stresu, depresiji, nesanici i poremećaju prehrane.  


undefined


Kriosauna je pokazala odlične rezultate na svim poljima ljepote i medicine, te se preporuča i osobama koji pate od dermatoloških problema poput dermatitisa, psorijaze, ekcema, atopičnog neurodermatitisa i brojnih drugih kožnih oboljenja.

U sportskoj medicini ova terapija omogućava sportašima puno brže vraćanje u kondiciju, zacjeljivanje  sportskih ozljeda i rehabilitaciju, a također, nakon 6 – 10 tretmana povlači simptome reumatoidnog artritisa. 


undefined


Tretmanom u Kriosauni tijelo se izlaže ekstremno niskim temperaturama ( -110 C do -190 C ), te na taj način u roku od tri minute zateže kožu, zaustavlja starenje kože i cijelog tijela, te omogućuje potrošnju oko 800 kalorija.
Terapija Kriosaunom, također naglo podiže razinu imuniteta organizma, obogaćuje krv kisikom i podiže razinu hemoglobina.

Cijena jednog tretmana je 300 kn, a za vrijeme happy houra (koji je određen svaki dan) u estetskom centru Eternity cijena je 220 kn.

Informacije i rezervacije na broj telefona 051/440-666.

Estetski centar Eternity
Kvarnerska cesta 47/a
Matulji