Kozmetički salon Per lei svoja vrata otvorio i u Krku!

Kozmetički salon Per lei svoja vrata otvorio i u Krku!

Nakon Rijeke, kozmetički salon Per Lei svoja je vrata od 1.svibnja,2017. otvorio i u Krku, na adresi Sv.Petra bb.


undefined

undefined


Novo preuređeni prostor uz ugodan ambijent, nove djelatnice i vlasnicu, svoje će klijentice prije svega oduševljavati bogatom ponudom usluga i tretmana.

Pa tako u svojoj ponudi nude sve tretmane lica i tijela, pedikuru, manikuru, anticelulitne tretmane, termo deku, ugradnju trepavica, individualne trepavice 1:1 ruski volumen i mega volumen, fluffy, lash to lash i brojne druge.


undefined

undefined


Posebnost su svakako tretmani lica koje rade s isključivo kvalitetnom kozmetikom Esense mediterana, tu je i kemijski piling koji je odličan izbor nakon izlaganja lica suncu, te je ujedno i dubinski čisti, zatim tretmani za pomlađivanje, tretmani za rješavanje hiperpigmentacije, akni i slično.


undefined


S obzirom da ljeti veliku pažnju poklanjamo noktima u salonu Per Lei osim njegujućih tretmana za ruke i nokte nude i manikuru s viskokvalitetnim lakovima Shellac.


undefined

undefined

undefined


Uz dva kozmetička salona u Rijeci i Krku, Per Lei usluge možete isprobati i u salonu ljepote Studio 7 u Pazinu.

Ukoliko ste u potrazi za beauty oazom koja će vam osim ugodnog i opuštajućeg ambijenta pružiti i vrhunske usluge, onda svakako posjetite kozmetičke salone Per Lei i pružite sebi sve što zaslužujete.


undefined

 Salon Per Lei

Rijeka, Bresca 15A

Mob: 0922740642


Krk, Sv.Petra bb (u sklopu SuperKonzuma Krk)

Mob: 091 5122 168
Fotografije: Iva Znaor
Autor: Extravagant