Po dnevnu dozu ljepote u Kozmetički salon Monique

Po dnevnu dozu ljepote u Kozmetički salon Monique

Prije tri godine, u neposrednoj blizini centra Zameta, na glavnoj cesti iznad zametske dvorane i osnovne škole, otvoren je Kozmetički salon Monique - i vrlo brzo postao jedna od omiljenih riječkih destinacija brojnih Riječanki koje drže do svog izgleda. 

undefined

Na jednom mjestu tako se možete razmaziti pilinzima, body wrapingom, anticelulitnim i klasičnim masažama tijela, ili pak hidratacijskim i anti age tretmanima, masažom lica, api terapijom i dermalorerom za lice. Sve kreme za lice i tijelo koje se koriste u salonu Monique nose potpis Esensa Mediterane, a vlasnica salona Monika Anglussi ima bogato desetogodišnje iskustvo u radu.

Znanje, iskustvo i kvalitetni preparati ujedno su razlog zašto se brojne Riječanke uvijek iznova vraćaju u Monique.

undefined

Uz sve navedeno, u ponudi su i klasične i volumske ekstenzije trepavica, trepavice u boji, lash lift uvijanje i bojanje prirodnih trepavica. 

undefined

Iz ponude se pak ističe depilacija lica koncem tj. threading metodom, ali i poseban IBX tretman za prirodne nokte. U pitanju je preparat koji se koristi kod slabih, lomljivih i savitljivih noktiju.

undefined

Tu su naravno i kasična i spa manicura, lakiranje, parafin ruku, trajni lak i geliranje noktiju, kao i estetska i medicinska pedicura kojom se rješavaju natisci, kurje oči i urasli nokti.

undefined

Svoj termin u kozmetičkom salonu Monique moguće je rezervirati putem FB stranice, vibera, sms porukama ili telefonski na broj 091/976 7615.

undefined

Ivana Ćikovića Belog 14
091/976 7615
Radno vrijeme:
ponedjeljak, srijeda i petak od 13 do 20 sati
utorak i četvrtak od 8 do 15 sati
subota od 8 do 13 sati

Autor: Extravagant
Foto: Iva Znaor