Katarina Spa - Novi wellness centar u hotelu Katarina Selce

Katarina Spa - Novi wellness centar u hotelu Katarina Selce

Zdrava prehrana i vježbanje bitni su preduvjeti za kvalitetan način života, a spajanje duha i tijela kroz opuštanje i osvježenje, upotpunjuje ga i daje mu poseban dojam. Vođeni upravo takvim načinom života i ritmom svakodnevnice, nedavno je u sklopu hotela Katarina Selce, predstavljen novi wellness centar Katarina Spa, ispunjen harmonijom na čak 700 kvadrata prostora.


undefined

undefined


U bogatoj ponudi posebno izdvajamo opuštanje u bazenu s grijanom morskom vodom, najkvalitetnijim sadržajem u bazenima koji postoji ili u hidromasažnom bazenu. 


undefined

undefined

undefined


Za potpuno opuštanje zaronite u svijet sauna odabirom finske i bio finske saune ili turske kupelji ili se opustite u relax zoni s predivnim pogledom na mediteranski park.


undefined

undefined


Posebno iskustvo toplih i opuštajućih klupa i ležajeva, upotpuniti će meditiranje pod čarobnim tuševima, te vrhunska kozmetika 45 Degrees, Riječ je o organskoj liniji proizvoda za njegu tijela u segmentu visoko funkcionalne prirodne kozmetike.


undefined


Za sve ljubitelje vrhunskih tretmana i visokokvalitetne usluge, Katarina Spa je pripremio odlične Spa programe (Explore Mediteran Spa, Take Me to The Katarina….), masaže (Katarina Signature Massage, De Stress-Express…), a nude i peeling tijela (Detoxifying, Polishing…), te maske za tijelo (Golden Body Wrap, Pina Colada….).

 

Prepustite se harmoniji i ljepoti novog wellness centra, Katarina Spa i pružite sebi sve što zaslužujete!

 

Radno vrijeme Katarina Spa je svakim danom od 8 do 20 sati. 

Tretmani su dostupni od 09,00-20,00, bazen od 08,00-20,00, a Spa zona od 09,00-20,00.

Sve informacije dostupne su na broj telefona 051/764 111