Kako njegovati kosu ljeti?

Kako njegovati kosu ljeti?

Prilikom pakiranja stvari za na more, uvijek obraćamo posebnu pažnju na zaštitu kože tijekom izlaganja suncu, no zaboravljamo na našu kosu. Koliko mi uživamo u kupanju i sunčanju, toliko naša kosa pati.

Naša kosa ljeti je na "udaru" sa svih strana: vrućina izvlači vlagu iz nje, vjetar je isušuje, morska sol čini  lomljivom, a sunčeve zrake mijenjaju njezinu boju. Uz pravilnu prevenciju i njegu, obratimo pozornost na nju i spriječimo "poziv u pomoć"!

undefined

Kako vam se to ne bi dogodilo, u nastavku teksta donosimo vam korisne savjete kako njegovati i zaštititi kosu tijekom ljeta. Tako će vam kosa ostati sjajna, lijepa i zdrava, te neće imati traume  od godišnjeg odmora.

Za početak, savjetujemo vam prirpemuj kose dubinskim tretmanom koji bi bilo dobro napraviti prije ljeta, te ga ponoviti na kraju ljeta. Preporučujemo vam tretman NUOVA FIBRA by Kemon, iz njihove prirodne linije "ACTYVA". To je tretman koji prodire u kutiulu vaše kose i jača ju iznutra. Kosa je nakon primjene daleko snažnija i zdravija, a odlično je što NUOVA FIBRA proizvode možete nastaviti koristiti i kod kuće pa će vam dodatno pomoći štititi kosu od gubitka vlage i njegovati je od štetnih utjecaja.

Na ovaj smo način kosu pripremili za izlaganje suncu, ali ne smijemo nikako zaboraviti da posebnu pozornost moramo posvetitit korištenju  kvalitetnih i profesionalnih proizvoda sa UV filterima koji štite od UV zraka, te su iznimno hranjivi. Kosu nije dobro šamponirati svaku večer, ali ju svakako isperite slatkom vodom nakon kupanja u moru. Jednom tjedno nanesite hranjivu masku , ostavite ju čim duže da djeluje te isperite mlakom vodom i vaša kosa će biti hidratizirana.

undefined

Prilikom odabira ispravnog šampona i maske za vašu kosu, mi vam možemo pomoći savjetom i preporukom. Ovisno o vašim željama možete izabrati proizvod koji vam najviše odgovara i uvijek ga nositi sa sobom u svojoj torbi za plažu.

Te za kraj, savjetujemo da tijekom svakog izlaganja suncu obavezno zaštitite kosu i vlasište šeširom ili maramom. Isto tako, pripazite da ne četkate mokru kosu gustom četkom jer to može uzrokovati njezino pucanje , pa za rasčešljavanje koristite češalj sa širokim zupcima kako bi pucanje dlake sveli na minimum.

Zaštitite svoju kosu koju ste unaprijed pripremili za ljeto i uživajte bez imalo brige!
Kada ljeto završi, kosa će vam biti zahvalna i ono najvažnije, zdrava!

Već se danas možete naručiti na +385 99 3888 880,  u "HA-LU STUDIO", Mučići 88, Mučići-Jurdani.